Γιώργος Χριστοδούλου: «Έχω περάσει μεγάλη περίοδο απογοήτευσης»
Showbiz

Γιώργος Χριστοδούλου: «Έχω περάσει μεγάλη περίοδο απογοήτευσης»

Ο Γιώργος Χριστοδούλου είναι το νέο πρόσωπο της δραματικής σειράς του Alpha, Σασμός.

Ο Γιώργος Χριστοδούλου ερμηνεύει τον Σταύρο, τον άντρα που γνωρίζει την Αργυρώ στα Γιάννενα και την ερωτεύεται δυνατά και απόλυτα.

Ο ηθοποιός, σε πρόσφατη συνέντευξή του, αναφέρθηκε στη σειρά, στην υποκριτική αλλά και στο θεάτρο

Ποιο ήταν το δέλεαρ για να αποδεχτείτε την πρόταση για το «Σασμό» και να εμφανιστείτε στην TV για πρώτη φορά;

«Το σημαντικότερο δέλεαρ είναι οι άνθρωποι που έχω δουλέψει στο θέατρο, όπως ο Δημήτρης Ήμελλος, η Μαρία Πρωτόπαππα, η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, ο Ορφέας Αυγουστίδης και πολλοί ακόμη. Ειλικρινά, πιστεύω πως αυτή η σειρά έχει αξιοθαύμαστους ηθοποιούς. Χαίρομαι που συνεργάζομαι με τον κύριο Κωστόπουλο και την υπόλοιπη σκηνοθετική ομάδα, τον Γιάννη Σαμπάνη και τη Ζωή Φίλιππα»

Συνεχίζει το θέατρο να είναι σημαντικό για εσάς ή αισθάνεστε απογοήτευση;

«Δεν έχει καμία σχέση αυτό που φανταζόμουν με αυτό που ισχύει. Έχω περάσει μεγάλη περίοδο απογοήτευσης και από το χώρο και από τον ίδιο μου τον εαυτό μέσα στο χώρο».

Συνεπώς, ο Γιώργος πώς είναι ευτυχισμένος;

«Βάζοντας προτεραιότητα την οικογένειά μου. Τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου. Αυτά μπορούν πλέον να με κάνουν ευτυχισμένο».

Το θέατρο είναι επάγγελμα. Πώς πρέπει να αντιμετωπίζεται ο ηθοποιός;

«Όταν ξεκινάς τη σχολή σε κάνουν να νιώθεις ότι αυτό που πρόκειται να κάνεις πρέπει να έχει επαγγελματισμό, αλλά από εσένα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως λειτούργημα. Συμφωνώ, αλλά πρέπει να πληρωνόμαστε και να αισθανόμαστε ότι μας σέβονται πρώτα απ' όλα ως επαγγελματίες»

Ο Μίχαλος Ρούσης, που ερμηνεύετε στον «Κοτζάμπαση του Καστρόπυργου», στο θέατρο «Πορεία», γαιοκτήμονας -καλοπερασάκιας, που μια χαρά βολεύεται κάτω απ’ τον οθωμανικό ζυγό, γίνεται ήρωας από σπόντα στα Δερβενάκια. Σήμερα πώς θα ήταν αυτός ο ήρωας;

«Ο ηρωισμός είναι δυσεύρετος. Η συμπεριφορά του Μίχαλου είναι ίσως η πιο αναγνωρίσιμη και στις ημέρες μας. Ο Μίχαλος Ρούσης είναι ένας απλός άνθρωπος σε μια εποχή που χρειάζεται ήρωες».

Πηγή: Τηλεθεατής

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Χριστοδούλου: Ο κούκλος Σταύρος του Σασμού, η εντυπωσιακή σύζυγος και το λιτό σπίτι

Γιώργος Χριστοδούλου:Ο κούκλος ηθοποιός που μπαίνει στο Σασμό είναι μπαμπάς & παντρεμένος με ηθοποιό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved