Ζετά Δούκα: Η κόρη της είχε γενέθλια και της ευχήθηκε με το πιο τρυφερό post- Η throwback φωτογραφία
Showbiz

Ζετά Δούκα: Η κόρη της είχε γενέθλια και της ευχήθηκε με το πιο τρυφερό post- Η throwback φωτογραφία

Η Ζέτα Δούκα αποφάσισε να κάνει ένα ιδιαίτερα συγκινητικό ποστ, με το οποίο έδωσε στην εξάχρονη κόρη της τις πιο θερμές ευχές για τα γενέθλιά της. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει πολύ ανά τα χρόνια κυρίως λόγω των ρόλων που έχει ενσαρκώσει σε θέατρο, κινηματογράφο, αλλά και τηλεόραση.

Η Ζέτα Δούκα, το πρωί του Σαββάτου 2 Απριλίου 2022 δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα παρελθόν, θέλοντας να ευχηθεί στην αγαπημένη της κόρη για τα γενέθλιά της. Η μικρή γίνεται έξι ετών και η Ζέτα Δούκα είναι καθημερινά στο πλευρό της, με την ίδια να νιώθει όλο και πιο υπερήφανη για το παιδί της.

Η όμορφη ηθοποιός, που είναι αρκετά ενεργή στα social media, αποφάσισε να προχωρήσει σε μια συγκινητική δημοσίευση, ποστάροντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την ημέρα που έφερε στον κόσμο την κόρη της και την κράτησε για πρώτη φορά αγκαλία.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: Το πρώτο μας βλέμμα, πριν 6 χρόνια! Αγάπη μου, σε μια εποχή που περνάει δύσκολα ακόμη και η ιερή λέξη «μάνα», θέλω να σου εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που με διάλεξες να σε φέρω στον κόσμο. Είσαι ό,τι καλύτερο θα μπορούσα να ευχηθώ!
Να είσαι γερή , τυχερή και πάντα ευτυχισμένη. Μόνο αυτό!! Η μαμά σου ❤️
#thalia #6yearsold #birthday #birthdaygirl #grateful

Δείτε στην παρακάτω gallery την υπέροχη φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved