Σπυροπούλου-Σταθοκωστόπουλος: Το ρομαντικό ταξίδι στην Ιταλία, τα χωριστά γενέθλια κι οι φήμες γάμου
Showbiz

Σπυροπούλου-Σταθοκωστόπουλος: Το ρομαντικό ταξίδι στην Ιταλία, τα χωριστά γενέθλια κι οι φήμες γάμου

Μπορεί αρχικά λίγοι να πίστευαν ότι αυτή η σχέση θα κρατήσει, όμως να που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος δείχνουν έτοιμοι για το επόμενο βήμα. 

Το ζευγάρι διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της σχέσης του με τις φήμες να θέλουν την εντυπωσιακή παρουσιάστρια και τον γνωστό επιχειρηματία να κάνουν σχέδια γάμου. Κάτι που δεν έχουν μοιραστεί δημόσια όμως όσοι τούς συναναστρέφονται λένε πως έτοιμοι και οι δύο για κάτι τέτοιο. Πάντως, σύμφωνα με τη Real, εκείνος έχει χαρίσει ένα εντυπωσιακό μονόπετρο στην αγαπημένη του, παρόλα αυτά οι δυο τους δεν έχουν δηλώσει τίποτα μέχρι στιγμής.

Οι δυο τους προσφάτως έκαναν και ένα ρομαντικό ταξίδι στην Ιταλία, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους όμορφα στιγμιότυπα από αυτό, όμως πριν από λίγες μέρες που ήταν τα γενέθλια του αγαπημένου της, δεν μπόρεσε, λόγω γυρισμάτων να είναι στο πλευρό του.

Η Κωνσταντίνα, ανήμερα των γενεθλίων του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου έπρεπε να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για γυρίσματα του Κάτι Ξαναψήνεται, γι' αυτό και δεν πέρασαν μαζί εκείνη την ημέρα, όμως σίγουρα η όμορφη παρουσιάστρια, βρήκε τον τρόπο να τον ανταμείψει κατάλληλα για την απουσία της με άλλο τρόπο.

Το ζευγάρι είναι μαζί αρκετό καιρό και μάλιστα από τον πρώτο κιόλας καιρό της σχέσης του ζει κάτω από την ίδια στέγη, βιώνοντας όμορφα την καθημερινότητα. Έτσι, δεν θα αποτελέσει μεγάλη αλλαγή η πιθανότητα να ενώσουν και ενώπιον Θεού τις ζωές τους με έναν γάμο που σίγουρα θα είναι λαμπερός και η ομορφότερη μέρα της κοινής ζωής της όμορφης Κωνσταντίνας και του αγαπημένου της.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του ζευγαριού:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved