Βίκυ Βολιώτη: «Ήταν από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχω κάνει…»
Showbiz

Βίκυ Βολιώτη: «Ήταν από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχω κάνει…»

Η ηθοποιός Βίκυ Βολιώτη μίλησε σε γνωστό περιοδικό και ταξίδεψε πίσω στον χρόνο και συγκεκριμένα στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς «Λόγω τιμής».

Η αγαπημένη μας ηθοποιός Βίκυ Βολιώτη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΕΓΩ», μίλησε για τις καλές εποχές της τηλεόρασης, αλλά και για τις όμορφες και συνάμα δύσκολες εμπειρίες που είχε στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Λόγω τιμής».

Ζήσατε την καλή εποχή της τηλεόρασης (χρήματα, αναγνωρισιμότητα);

Υπήρξα πολύ τυχερή, γιατί έκανα τηλεόραση κάτω από πάρα πολύ καλές συνθήκες. Με εξαίρετους συντελεστές, καλά χρήματα και νιώθω περήφανη για όλες μου τις τηλεοπτικές δουλειές. Νομίζω ότι και τώρα αρχίζει μία πολύ καλή εποχή για την τηλεόραση με ωραίες δουλειές.

Τηλεοπτικά, δεν σας βλέπουμε. Είναι συνειδητή επιλογή;

Μου αρέσει η τηλεόραση, απλά έχει να κάνει με τις συνθήκες και την στιγμή. Και κυρίως να είναι κάτι που ταιριάζει στην αισθητική μου. Δεν θα με δείτε πάντως σύντομα στην τηλεόραση.

Θυμάστε κάποια αστεία στιγμή από την πορεία σας;

Οι όμορφες και καλές στιγμές στη δουλειά μου είναι πάρα πολλές. Αδύνατον να τις απαριθμίσω. Δεν θα ξεχάσω το «Λόγω Τιμής». Μία δουλειά που θυμάμαι με πολλή αγάπη γιατί ήταν μία πρωτόγνωρη συνθήκη. Περνούσαμε τέλεια στα γυρίσματα και έπαιζε ρόλο και το γεγονός ότι είμαστε φίλοι. Θυμάμαι το γύρισμα στο καρναβάλι της Πάτρας που ήταν από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχω κάνει και πρακτικά γιατί ήμασταν μέσα στην παρέλαση… Σε κάθε δουλειά όμως έχω περάσει και περνάω ωραία.

Κοιτώντας τον εαυτό σας στον καθρέφτη, τι θα συμβουλεύατε την Βίκυ ως ηθοποιό και τη Βίκυ ως γυναίκα και μητέρα;

Να κάνει ό,τι της αρέσει, χωρίς να σκέφτεται αν αρέσει στους άλλους. Κι αυτό που της αρέσει να μην κάνει κακό στους άλλους.

Διαβάστε επίσης:

Η Βίκυ Βολιώτη έκλεισε τα 51: «Τι να κρύψω; Το ’90 ήδη δούλευα»

Βίκυ Βολιώτη: «Από μικρή έλεγα πως αν αποφασίσω να αποκτήσω παιδί, θα υιοθετούσα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved