Ο Μπουκουράν αποκαλύφθηκε: Η Κύπρος, τα παιδιά του, το «σ’ αγαπώ» κι η φάρσα στην Κωνσταντινίδου
Showbiz

Ο Μπουκουράν αποκαλύφθηκε: Η Κύπρος, τα παιδιά του, το «σ’ αγαπώ» κι η φάρσα στην Κωνσταντινίδου

Ο Μπουκουράν της σειράς Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα, ή κατά κόσμον Κώστας Καζάκας βρέθηκε καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2Night Show και μίλησε για όλα. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός ο οποίος ζούσε για παραπάνω από 30 χρόνια στην Κύπρο και έχει δημιούργησε οικογένεια εκεί, μίλησε με καμάρι για τα παιδιά του, τον ηθοποιό γιο του και την κόρη του που σπουδάζει στην Ολλανδία κλασικό τραγούδι.

Ο Κώστας Καζάκας αποκάλυψε ότι στην επιτροπή της Σχολής όπου σπούδασε βρισκόταν ο Κώστας Καζάκος και ανέφερε τι ακριβώς είχαν πει τότε μεταξύ τους.

Επίσης αναφέρθηκε και στην άρνηση του πατέρα του να τον δει ηθοποιό καθώς ήταν ψαράς και δεν ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική. Έτσι, τα χρόνια της σχολής δεν του έδινε καθόλου χρήματα για να σπουδάσει και έτσι αναγκαζόταν να παίρνει χρήματα από τη γιαγιά του και μικρή βοήθεια από τη μητέρα του.

Όμως, τελικά ο πατέρας του αποδέχτηκε το επάγγελμα που διάλεξε και ύστερα όπως είπε, καμάρωνε πολύ που τον έβλεπε στη σκηνή.

Ο Κώστας Καζάκας μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια και για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με την οποία ήταν μαζί στη Σχολή. Όπως είπε τα χρωστάει όλα σε εκείνη καθώς του πρότεινε ρόλους που αποδείχτηκαν καθοριστικοί για την καριέρα του.

Μάλιστα, της είπε δημόσια ένα μεγάλο και... γεμάτο "σ' αγαπώ" και ύστερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου του πρότεινε να κάνουν φάρσα στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και φυσικά το γέλιο ήρθε... αστείρευτο. Η ηθοποιός μίλησε και εκείνη από την πλευρά της με τα καλύτερα λόγια για τον συνάδελφό της τον οποίο επίσης είπε ότι αγαπάει.

Ο τηλεοπτικός Μπουκουράν μίλησε για τις όμορφες στιγμές που πέρασε στα γυρίσματα της κωμικής σειράς Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Κώστας Καζάκας παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved