Πέννυ Μπαλτατζή: Φούσκωσε η κοιλίτσα της και ποζάρει ευτυχισμένη στη δεύτερη εγκυμοσύνη της!
Showbiz

Πέννυ Μπαλτατζή: Φούσκωσε η κοιλίτσα της και ποζάρει ευτυχισμένη στη δεύτερη εγκυμοσύνη της!

Την ομορφότερη περίοδο της ζωής της διανύει η Πέννυ Μπαλτατζή περιμένοντας να έρθει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της το οποίο όπως πρόσφατα αποκάλυψε, θα είναι κοριτσάκι! 

Ήταν 19 Ιανουαρίου όταν η όμορφη τραγουδίστρια ανακοίνωσε με μία πολύ τρυφερή ανάρτηση τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Συγκεκριμένα είχε ανεβάσει φωτογραφία με το τεστ εγκυμοσύνης και έγραφε στο μήνυμά της:

«Και κάπως έτσι ξεκίνησε ένα ακόμη ταξίδι....
Μέσα στη στείρα καλλιτεχνική, από συναυλίες, εποχή. Γιατί μουσικές και τέχνη γεννιούνται κάθε μέρα και αυτό είναι ευχή και ελπίδα...
Μία ζωή ακόμη μέσα στο σπίτι μας περιμένουμε με ανοιχτή αγκαλιά και όλη μας την αγάπη.
Αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο που μπορούσα να έχω. Αυτή η νέα ψυχούλα, ο Κάρολος μας και συ Χρήστο μου. (και τα ζωάκια μας φυσικά #σελήνα #Φίλιππος #λιακος) @tzoutis
Σας αγαπώ με όλη μου την καρδιά.
Είστε τα πολύτιμα μου και θέλω να είστε ευτυχισμένοι και γεροί πάντα».

Η Πέννυ Μπαλτατζή αρχικά είχε δυσκολευτεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδάκι, ένα γλυκύτατο αγοράκι. Μάλιστα όπως είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της:

«Αρχικά να σου πω ότι υπάρχει κόσμος που ακόμη και στα κοινωνικά δίκτυα μου στέλνει ότι κατάφεραν τελικά να κάνουν μωράκι μετά από πολλές προσπάθειες. Μεγάλη χαρά μου δίνουν. Όταν δεν υπάρχουν παθολογικά αίτια, δεν χρειάζεται μία γυναίκα να κάνει εξωσωματική. Αγαπηθείτε λίγο παραπάνω με τους συζύγους σας και θα έρθει αυτή η μαγική στιγμή. Με βάλανε να κάνω εξωσωματική χωρίς λόγο και τελικά συνέλαβα τον γιο μου με φυσικό τρόπο. Μου έλεγαν οι γιατροί ότι δεν θα μπορέσω να κάνω παιδί. Κι έφτασα σε σημείο να το πιστεύω κι εγώ. Γιατί με τον τρόπο τους με έκαναν να το πιστεύω. Δυστυχώς δεν υπάρχει ενσυναίσθηση και ψυχολογική στήριξη από το προσωπικό».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved