Θάνος Καλλίρης: «Το μόνο που συνάντησα στην καριέρα μου ήταν κάποιες απαξιωτικές συμπεριφορές»
Showbiz

Θάνος Καλλίρης: «Το μόνο που συνάντησα στην καριέρα μου ήταν κάποιες απαξιωτικές συμπεριφορές»

Ο Θάνος Καλλίρης έχει διαγράψει τη δική του πορεία στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής σε συνέντευξή του ανέφερε αν θα έπαιρνε μέρος σε μια κριτική επιτροπή ενός talent show και αν έχει έρθει αντιμέτωπος με κακοποιητικές συμπεριφορές.

Θα παίρνατε μέρος σε μια κριτική επιτροπή ενός talent show;

Δεν μου έχει γίνει ποτέ μια ανάλογη πρόταση. Το να είμαι κριτής σε κάποιο talent show που έχει να κάνει με το τραγούδι, θεωρώ ότι, μετά από τόσα χρόνια δουλειάς, θα έχω έναν λόγο παραπάνω, όχι μόνο για να κρίνω, αλλά κυρίως για να βοηθήσω με τις συμβουλές μου και να οδηγήσω σε σωστά συμπεράσματα εκείνους που έχουν εναποθέσει σε μένα τις ελπίδες και τα όνειρά τους. Νομίζω θα ήμουν σωστός και δίκαιος κριτής.

Σας έχει γίνει πρόταση να πάρετε μέρος στο «Survivor»;

Όχι γιατί είμαι πολύ μεγάλος. Να ψωμολυσσάξω και να κοιμάμαι στα σανίδια για ένα καλό βδομαδιάτικο, σε αυτή τη φάση της ζωής μου, όχι δεν θα το έκανα. Είμαι κάθετα αντίθετος σε κάτι τέτοιο. Μου αρέσει το να έχεις ψυχή και να αγωνίζεσαι, αλλά όχι με τέτοια ταλαιπωρία.

Πώς τα είδατε όλα αυτά που συνέβησαν στο #metoo;

Όσο πάμε προς τα πίσω, δυστυχώς πολλά κακώς κείμενα θεωρούνταν δεδομένα. Το #metoo είναι μια παγκόσμια κίνηση που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Είμαι ενάντια σε οποιαδήποτε κακοποίηση, σωματική ή λεκτική βία. Προσδοκώ έναν καλύτερο κόσμο και χαίρομαι που θα πάμε σε καλύτερα δεδομένα από ό,τι στο παρελθόν.

Ήρθατε αντιμέτωπος με κακοποιητικές συμπεριφορές;

Το μόνο που συνάντησα, ήταν κάποιες απαξιωτικές συμπεριφορές από ανθρώπους που τόσα ήξεραν τόσα έλεγαν. Δεν στάθηκα όμως, σε αυτά. Όντας, εκτός από τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός, ήμουν πάντα αυτόνομος και δυνατός. Οι συμβουλές των γονιών μου επίσης ήταν πολύ χρήσιμες.

Ήρθατε ποτέ αντιμέτωπος με ναρκωτικά ή αλκοόλ;

Αντιμέτωπος με τα ναρκωτικά έρχεται ο κάθε άνθρωπος νομίζω σε κάποια φάση της ζωής του. Είτε γιατί θα του προσφέρουν, είτε γιατί θα βρεθεί με ανθρώπους που κάνουν χρήση. Εναπόκειται στη δική του προσωπικότητα και ψυχολογική φάση το πώς θα αντιδράσει, αν απλά θα τα δοκιμάσει ή θα στρέψει αλλού το κεφάλι. Προσωπικά είμαι ένας άνθρωπος που είχα ευτυχώς την σωστή παιδεία και δεν χρειάστηκε καν να δοκιμάσω κάτι που ήξερα ότι θα με βάλει σε σκοτεινούς δρόμους.

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved