Θάνος Καλλίρης: «Τα δύο τελευταία χρόνια νομίζω έπιασα πάτο»
Showbiz

Θάνος Καλλίρης: «Τα δύο τελευταία χρόνια νομίζω έπιασα πάτο»

Μερικά από τα τραγούδια του Θάνου Καλλίρη μας έχουν συντροφεύσει στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης σε συνέντευξή του μίλησε για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του, αν τον αγχώνει ο χρόνος που περνάει και αν έχει έρθει αντιμέτωπος με εμμονική θαυμάστρια.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή σας;

Είμαι ένα προϊόν σωστών και λανθασμένων κινήσεων, απλά οι σωστές ήταν οι πιο πολλές. Ποτέ δεν είναι όλα μόνο ρόδινα. Νομίζω πάντως πως αυτά τα δυο χρόνια της πανδημίας ήταν ό,τι χειρότερο έχω περάσει στη ζωή μου. Ίσως γιατί δεν το έλεγχα και δεν έφταιγα κιόλας. Έχω περάσει αρκετές δύσκολες φάσεις στη ζωή μου, έχω και τους δύο γονείς μου (πράγμα εσαεί επώδυνο), αλλά αυτά τα δυο τελευταία χρόνια νομίζω έπιασα πάτο και αυτό θα θυμάμαι ως τη χειρότερή μου στιγμή.

Στον Θεό πιστεύετε;

Πιστεύω στην αγάπη που δίδαξε ο Χριστός, δεν πιστεύω στον Θεό έτσι όπως μας Τον διδάσκουν.

Ο χρόνος που περνάει σας αγχώνει; Οι ρυτίδες σας απασχολούν;

Η εξωτερική φθορά όχι τόσο πολύ, αλλά γενικά η φθορά, ναι. Είμαι άνθρωπος σκεπτόμενος και πάντα αναρωτιέμαι πώς θα είμαι σε κάποια χρόνια και πώς θα αντιμετωπίσω το γήρας.

Πλαστικές θα κάνατε;

Όποιος θέλει να φτιάξει κάτι πάνω του γιατί τον ενοχλεί, ας το φτιάξει. Αν νιώσω ότι θέλω να κάνω κάτι πάνω μου, θα το σκεφτώ. Δεν είμαι ενάντια σε κάτι, για τους άντρες πάντως είναι λίγο πιο εύκολη η διαδικασία της γήρανσης!

Ήρθατε ποτέ αντιμέτωπος με κάποια εμμονική θαυμάστρια;

Στο παρελθόν όχι με μια αλλά με πολλές. Συνέβη ό,τι μπορείς να φανταστείς. Ό,τι βλέπουμε στις ταινίες, χωρίς όμως π.χ. να κινδυνεύσει η ζωή μου. Υπήρξαν περιστατικά από το πιο γλυκό έως το πιο ενοχλητικό αλλά και από το πιο αγαθό έως το πιο «αυστηρώς ακατάλληλον». Καταλάβαινα τον λόγο που συνέβαιναν όλα αυτά και τα δικαιολογούσα. Ξέρεις με κάτι τέτοια, άσχετα αν μπορεί να είναι κολακευτικά, μπορούν να σε κάνουν εύκολα να καβαλήσεις το καλάμι.

Τι εύχεστε για το μέλλον;

Βγήκαμε από μία δεκαετή κρίση, εκεί που πήγαμε να πούμε «επιτέλους», ήρθε μια διετής πανδημία και μετά ξεκίνησε μία άνευ προηγουμένου ενεργειακή κρίση και καπάκι ένας πόλεμος δίπλα μας, άρα ακόμα μεγαλύτερη κρίση σε όλα. Ε νισάφι πια. Έλεος. Το μόνο που θέλω είναι ειρήνη για όλους, να τελειώσει η πανδημία για να είμαστε όπως πριν και… «Θα βγω να διασκεδάσω»!!!

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved