Αντώνης Ρέμος: Βγήκε στη Γλυφάδα για δουλειές μα απογοητεύτηκε με αυτό που είδε (Αποκλειστικές φωτό)
Showbiz

Αντώνης Ρέμος: Βγήκε στη Γλυφάδα για δουλειές μα απογοητεύτηκε με αυτό που είδε (Αποκλειστικές φωτό)

Στο κέντρο της Γλυφάδας βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (6/4) ο Αντώνης Ρέμος και δεν πέρασε απαρατήρητος.

Μπορεί ο επιτυχημένος καλλιτέχνης να φορούσε αθλητικά ρούχα και μαύρα γυαλιά ηλίου όμως οι περαστικοί τον αντιλήφθηκαν και τον κοιτούσαν έντονα.
Αντιληπτός έγινε όμως και από τον φωτογραφικό φακό του gossip-tv.gr ο Αντώνης Ρέμος που αυτή τη σεζόν σαρώνει στο νυχτερινό κέντρο NOX.
Ο λαϊκός τραγουδιστής θέλησε να πάει σε γνωστό κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη και συγκεκριμένα με είδη σταθερής και κινητής τηλεφωνίας.

Η ώρα όμως ήταν περασμένη και όταν έφτασε έξω από την πόρτα του καταστήματος συνειδητοποίησε ότι ήταν κλειστό! Αφού διάβασε τις ώρες λειτουργίας αποχώρησε απογοητευμένος καθώς δεν κατάφερε να κάνει τη δουλειά του.

Να θυμίσουμε πως ο ίδιος σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο gossip-tv.gr είχε πει για το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται φέτος: «Δεν είναι απλά ένας χώρος. Είναι πραγματικά μια κατάθεση ψυχής εδώ μέσα γιατί ο Ηλίας έδωσε ένα τεράστιο οικονομικό ποσό για να ανακαινίσει όλο αυτό τον χώρο και από εκεί και πέρα όλοι μας δώσαμε πολύ συναίσθημα, ψυχή και αγάπη και ενέργεια. Αυτή την ενέργειά μας θα την καταλάβετε όταν θα έρθετε εδώ πέρα και θα ξεκινήσουν τα βράδια μας και τα ταξίδια στο συναίσθημα και στις αισθήσεις»!

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε στη gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved