Βαρύ πένθος για την Κατερίνα Δαλάκα – Η συγκλονιστική εικόνα που συνόδευσε το τελευταίο «αντίο»
Showbiz

Βαρύ πένθος για την Κατερίνα Δαλάκα – Η συγκλονιστική εικόνα που συνόδευσε το τελευταίο «αντίο»

Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Δαλάκα! Η πρώην παίκτρια του Survivor και αθλήτρια έχασε τη γιαγιά της και πενθεί.

Τη δυσάρεστη είδηση μοιράστηκε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πόσταρε μια συγκλονιστική φωτογραφία με φόντο το ηλιοβασίλεμα στη θάλασσα κι έγραψε στη λεζάντα: «Καλό ταξίδι γιαγιά μου ❤️🕊».

Πριν μέρες η ίδια έχει ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίκους πως η γιαγιά της περνά δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο δίχως όμως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της.

Τελικά, η πολυαγαπημένη της γιαγιά άφησε την τελευταίο της πνοή με την Κατερίνα Δαλάκα να βυθίζεται στο πένθος.

Η Κατερίνα Δαλάκα το τελευταίο διάστημα βρέθηκε στο στόχαστρο καθώς το όνομα του συντρόφου της ενεπλάκη στην ιστορία με την 24χρονη στη Θεσσαλονίκη, με την ίδια να λαμβάνει δεκάδες απειλητικά μηνύματα.

«Δεν μιλάμε απλά για αρνητικά μηνύματα. Μιλάμε για μηνύματα μίσους, για μηνύματα που δεν το χωρούσε ο νους μου ότι κάποιος κάθισε να τα γράψει και να τα στείλει. Υπήρξε άνθρωπος που μου έστειλε μήνυμα «άμα σε βρούμε, θα σου ρίξουμε βιτριόλι»! Δεν μπορώ να φανταστώ ότι όταν έχουμε νωπή ακόμα την εικόνα αυτού του κοριτσιού που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι και εισέπραξε αγάπη από όλη την Ελλάδα, υπάρχει άνθρωπος που γράφει κάτι τέτοιο. Και όχι μόνο μηνύματα, αλλά και απειλές για εμένα και όλη μου την οικογένεια. Τι κακό τούς έχω κάνει; Ποιον πείραξα; Ποιον ενόχλησα για να βγάλουν τόσο μίσος απέναντί μου; Το Διαδίκτυο έχει κάνει πολλά καλά, όπως ήταν η ιστορία του Ιακωβίδη που λέγαμε προηγουμένως, η οποία διαδόθηκε σε ελάχιστο χρόνο σε όλη την Ελλάδα και ο σπουδαίος αυτός αθλητής μπόρεσε να βρει χορηγούς. Αλλά μπορεί να γίνει και το αντίθετο. Αν μια πληροφορία κάνει τον γύρο του Διαδικτύου χωρίς να έχει διασταυρωθεί, μπορεί να καταστραφεί ένας άνθρωπος», έχει πει.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved