Σίσσυ Ζουρνατζή: Καταδικάστηκε ο πρώην σύντροφός της για τον ξυλοδαρμό της! Οι πρώτες δηλώσεις
Showbiz

Σίσσυ Ζουρνατζή: Καταδικάστηκε ο πρώην σύντροφός της για τον ξυλοδαρμό της! Οι πρώτες δηλώσεις

Η γνωστή influencer Σίσσυ Ζουρνατζή στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες που κακοποιούνται, να μην σιωπούν αλλά να διεκδικούν τη δικαίωσή τους μέσα από την τιμωρία του θύτη τους. 

«Με κακοποιούσε συνεχώς. Πήγα στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά. Είχα το θάρρος ως άτομο που είχα δημοσιότητα να προβάλλω ότι εγώ κακοποιούμουν συνεχώς. Είμαι περήφανη που η καταγγελία μου προηγήθηκε του κινήματος MeToo. Με πληγώνει αφάνταστα να κακοποιούνται γυναίκες και να σιωπούν. Πρέπει όλες να μιλήσουν» ήταν τα πρώτα της λόγια μετά την καταδίκη του 29χρονου πρώην συντρόφου της ο οποίος είναι επιχειρηματίας και αντιμετώπισε τις κατηγορίες που τον βάραιναν στο δικαστήριο. Ανάμεσά τους αυτές περί ενδοοικογενειακής βίας και συκοφαντικής δυσφήμισης.

Η Σίσσυ Ζουρνατζή κατέθεσε ενώπιον του δικαστηρίου όλα όσα είχε ζήσει περιγράφοντας τις στιγμές που υπέστη βία από τον πρώην σύντροφό της. Η ίδια αναφέρθηκε ακόμα πιο εκτενώς σε ένα περιστατικό ξυλοδαρμού της το 2018 κατά το οποίο δόθηκε και οριστικό τέλος στη σχέση τους καθώς λειτούργησε ως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Όπως επεσήμανε η ίδια η Σίσσυ Ζουρνατζή καθυστέρησε να πάει στο νοσοκομείο και όταν αυτό συνέβη λίγες μέρες μετά, οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε δύο σπασμένα πλευρά…

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη από την απόφαση του δικαστηρίου. Είναι σύνηθες φαινόμενο πάρα πολλές γυναίκες να σιωπούν γιατί φοβούνται να εκτεθούν στον κοινωνικό τους περίγυρο αλλά και ντρέπονται, γιατί, ενώ φαίνονται δυναμικές, εντέλει καθίστανται θύματα βίας. Το γεγονός ότι δεν το κατήγγειλα νωρίτερα, δεν σημαίνει τίποτα…» είπε η Σίσσυ Ζουρνατζή στη Real.

Σε ό,τι αφορά τον 29χρονο κατηγορούμενο, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, δικαιολογώντας τον τραυματισμό της πρώην συντρόφου του στην έντονη γυμναστική της ή το μποξ στο οποίο κάνει προπονήσεις.

«Τα θυσιάζει όλα στον βωμό της δημοσιότητας και της αυτοπροβολής. Δηλαδή για τα likes, τα follows και όλα τα συναφή, σε μια εποχή που είναι λίγο πονηρή αναφορικά με την κακοποίηση των γυναικών… Θεωρώ, λοιπόν ότι η κυρία βρήκε το κατάλληλο timing για να στραφεί εναντίον του συντρόφου της σε μια φάση που ήθελε να πάρει λίγη δημοσιότητα μετά τη συμμετοχή της στο Nomads» υποστήριζε τότε ο δικηγόρος του καταδικασθέντα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved