Βάσω Λασκαράκη: Θα εντυπωσιαστείς με το μίνιμαλ σαλόνι της (Photos)
Showbiz

Βάσω Λασκαράκη: Θα εντυπωσιαστείς με το μίνιμαλ σαλόνι της (Photos)

Έχεις δει το σαλόνι της Βάσω Λασκαράκη; Θα το δεις και σίγουρα θα ζηλέψεις!

Η Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος μένουν σε ένα όμορφο σπίτι στην Κηφισιά, μαζί με την κόρη της ηθοποιού, την Εύα.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Απρίλιο του 2019 στην Κρήτη και έκτοτε βιώνουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας.

Η ηθοποιός δημοσιεύει συχνά πυκνά φωτογραφίες από το υπέροχο σπιτικό τους και εκείνο που μας έχει εντυπωσιάσει είναι το μίνιμαλ σαλόνι τους.

Το προσωπικό τους καταφύγιο έχει μεγάλο κήπο, τεράστια κουζίνα στην οποία ο Λευτέρης φτιάχνει τις συνταγές του, αλλά και ένα πολυτελές σαλόνι με ξύλινα πατώματα και τζάκι.

Το σαλόνι του ζευγαριού σίγουρα αποτελεί πηγή έμπνευσης για κάποιον που σκέφτεται να προσθέσει μικρές πινελιές στο χώρο του.

Ο τοίχος του σαλονιού της είναι βαμμένος σε κρεμ απόχρωση, ενώ έχουν επιλέξει να δώσουν χρώμα με τους πίνακες, τα ιδιαίτερα βάζα και τα φυτά εσωτερικού χώρου που συμπληρώνουν την άψογη διακόσμηση του σαλονιού.

Οι μίνιμαλ γκρι καναπέδες τους είναι η επιτομή της κομψότητας.

Τα διακοσμητικά αντικείμενα τόσο στο τραπεζάκι του σαλονιού, όσο και στο βοηθητικό τραπεζάκι πίσω από τους καναπέδες είναι σε αποχρώσεις τιρκουάζ - χρυσό και φέρνουν μια boho αίσθηση.

Δες το σαλόνι στην παρακάτω gallery!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved