Βάσω Λασκαράκη: Η αλλαγή στην εμφάνισή της, τα κιλά και η εκπομπή με τον Λευτέρη!
Media

Βάσω Λασκαράκη: Η αλλαγή στην εμφάνισή της, τα κιλά και η εκπομπή με τον Λευτέρη!

 Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τη σχέση με την 8χρονη κόρη της, Εύα, το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, το νέο επαγγελματικό βήμα και τον σκηνοθέτη που της ζήτησε να γίνει ξανθιά.

Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η πολυκατοικία», αλλά και την προσωπική ζωή της.

«Ξανθιά έγινα γιατί το ήθελε το κανάλι και ο σκηνοθέτης στην «πολυκατοικία», μου είπαν ότι έτσι θα μου δώσουν τον ρόλο. Αγχώνομαι πάρα πολύ και πανικοβάλλομαι με τις υποχρεώσεις», δήλωσε αρχικά η Βάσω Λασκαράκη.

«Ο Λεύτερης είναι κατεξοχήν βοηθητικός και για τους φίλους μας, κάτι που είναι δυσεύρετο στους άνδρες. Δεν ξέρω αν περιμένεις να έρθει (ένας γάμος, μια σχέση), έτσι τα έφερε η ζωή χωρίς να το πολυσκεφτώ. Ο Λευτέρης έχει πολλά χαρίσματα, είναι ένας άνθρωπος πολύ δοτικός που σε παρασύρει. Η σχέση της Εύας με τον Λευτέρη είναι τέλεια και είναι ένα παιδί ανοιχτόκαρδο και ζωντανό», πρόσθεσε σχετικά με την 8χρονη κόρη της και τον Λευτέρη Σουλτάτο.

«Η κόρη μου ξέρει ότι οι γονείς της είναι αναγνωρίσιμοι, είναι ένα παιδί που εκφράζεται. Θα ήθελα κι άλλο παιδάκι, αν ο μη γένοιτο…μου αρέσει η οικογένεια, θα ήταν κάτι πολύ ενωτικό, αλλά δεν τρελαίνομαι. Έχω ψυχαναγκασμούς: Δεν μπορώ να κοιμηθώ με πιάτα στον νεροχύτη!», αποκάλυψε η ηθοποιός.

«Επέλεξα την σειρά «σε ξένα χέρια» στην ΕΡΤ, γιατί μου άρεσε το σενάριο», υπογράμμισε σχετικά με τα επαγγελματικά της.

Επιπλέον, η Βάσω Λασκαράκη αναφέρθηκε και στις δουλειές που έχει κάνει κατά καιρούς.

«Δεν ένιωθα καθόλου όμορφη από μικρή. Φορούσα γυαλιά. Έχω δουλέψει ως πωλήτρια, σερβιτόρα, σε γκαρνταρόμπα, έχω καθαρίσει σκάλες. Οι γονείς μου είχαν συνεργείο καθαρισμού. Έχω τα 5 κιλά πάνω – κάτω, με κυνηγάνε, το έχω πάρει απόφαση», πρόσθεσε.

Για το ενδεχόμενο να κάνει εκπομπή η ηθοποιός ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων πως, «δεν αποφασίζω να κάνω εκπομπή μόνη μου, είναι εύκολο να κάνω με τον Λευτέρη; Φοβάμαι!».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Mega Καλημέρα!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved