Χρήστος Σπανός: «Στην κόρη μου λέω ότι υπάρχει ένας κόσμος εκεί έξω και ότι δεν πρέπει να φοβάται»
Showbiz

Χρήστος Σπανός: «Στην κόρη μου λέω ότι υπάρχει ένας κόσμος εκεί έξω και ότι δεν πρέπει να φοβάται»

Ο ηθοποιός Χρήστος Σπανός μίλησε για τη θεατρική παράσταση «Backpack» και για τις δυσκολίες της γενιάς του.

Ο Χρήστος Σπανός είναι ένας ηθοποιός που τον γνωρίσαμε από τα πρώτα του βήματα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ο ηθοποιός, θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τη Φαίη Ξυλά στο θεατρικό έργο «Backpack». Είναι η ιστορία, ενός σάκου ταξιδιού που βρίσκεται στο μετρό και περιέχει μια περίεργη ιστορία μέσα, με ένα φοβερό γράμμα. Η παράσταση θα ανέβει ακριβώς μετά το Πάσχα στο «θέατρο Πειραιώς 104».

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, γιατί έχουμε ξεκινήσει πρόβες με ένα πάρα πολύ ωραίο νεοελληνικό θεατρικό έργο. Ο Σπύρος Μιχαλόπουλος το έχει γράψει και είναι ένα κείμενο πολύ επίκαιρο», είπε στη στήλη. Τυχερός να βρίσκεται σε μια παράσταση με πολύ όμορφες και ταλαντούχες γυναίκες... «Βέβαια, είμαι πολύ τυχερός. Εδώ θα πρέπει να συμπληρώσω ότι τη μουσική της παράστασης τη γράφει η κόρη μου, η Μαρίνα Σπανού, οπότε είναι ακόμα μεγαλύτερη η χαρά μου.

Είμαι ο μόνος άντρας», απάντησε γελώντας. Έτσι θα πρέπει να είναι, υγιείς οι σχέσεις, κόντρα σε όλα αυτά που έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα με το κίνημα «#ΜeΤοο», του λέω. «Πιστεύω ό,τι όλο αυτό που έγινε με το κίνημα "#ΜeΤοο" είναι μια αρχή. θέλω να το πάω λίγο πιο βαθιά, γιατί πάντα στο μυαλό μου έχω την κόρη μου, που αυτή τη στιγμή είναι 19 χρόνων. Αυτό το οποίο της λέω συνέχεια είναι ότι υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος εκεί έξω και ότι δεν πρέπει να φοβάται. Αυτή τη σκέψη κάνω όλον αυτόν τον καιρό, ότι πρέπει να καταπατήσουμε τον φόβο, όχι μόνο όσον αφορά τα θέματα του "#ΜeΤοο". Αναφέρομαι γενικά στον φόβο. Γενικά φοβόμαστε, έτσι μας μεγάλωσαν.

Είμαι πια 47 χρόνων, δεν είμαι 20, και είμαι σε αυτή τη δουλειά πάνω από εικοσαετία. Έχω γνωρίσει πολύ κόσμο, έχω μεγαλώσει ένα παιδί, οπότε έχω κάνει και αυτή τη διαδρομή, που είναι πάρα πολύ σημαντική για να ξέρεις και να βλέπεις πώς μεγαλώνει μια καινούργια γενιά, πώς σκέφτεται, πώς αντιμετωπίζει τα πράγματα», εκμυστηρεύεται. Γι' αυτό που δεν είναι πολύ αισιόδοξος είναι η κατάχρηση εξουσίας. Αυτό που οι παλαιότεροι έχουν αποφανθεί ότι ο χαρακτήρας του ανθρώπου φαίνεται στο μεθύσι και στη διαχείριση της εξουσίας.

«Σίγουρα αλλάζουν οι εποχές, όπως τώρα, με τον πόλεμο. Εδώ και περίπου 15 χρόνια, σχεδόν από το 2009, όταν ξεκίνησε η κρίση, έχουν περάσει τόσα χρόνια που βιώνουμε καθημερινά, μια πολύ σημαντική αλλαγή, περνώντας σε μια άλλη εποχή. Μάλιστα, συνειδητοποιώ ότι και αυτή τη διετία της καραντίνας είναι σαν να έχει περάσει μια ολόκληρη δεκαετία, όσον αφορά τις αλλαγές. Έχει αλλάξει η ζωή μας πολύ γρήγορα, σαν να έχει περάσει μια ολόκληρη δεκαετία. Όλα αυτά που έχουν συμβεί μας αιφνιδίασαν, μας σόκαραν και δυσκολευόμαστε να προσαρμοστούμε, αλλά επιβάλλεται. Πρέπει να προσαρμοστούμε, να ζήσουμε!», αναφέρει στο Secret, ενώ μιλάει και για τον πόλεμο στην Ουκρανία. «Είναι τρομακτικό να βλέπεις μια πόλη να ισοπεδώνεται. Αυτά που μαθαίναμε από την Ιστορία για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο τώρα τα βλέπουμε καθημερινά στις οθόνες μας».

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Σπανός: Βγήκε για ποτό, πόζαρε με την κούκλα κόρη του και είναι σαν αδέρφια!

Μαρίνα Σπανού: Έγινε talk of the town τραγουδώντας στους δρόμους της Αθήνας

Σπανός - Παιονίδου: Φωτογραφίες από το οικογενειακό τους διαμέρισμα (pics)

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved