Ελένη Φουρέιρα: Είναι σε summer mood και ποζάρει με σέξι μπικίνι για ηλιοθεραπεία!
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: Είναι σε summer mood και ποζάρει με σέξι μπικίνι για ηλιοθεραπεία!

Αν υπάρχει μία κυρία της showbiz με τέλειες αναλογίες αυτή είναι σίγουρα η Ελένη Φουρέιρα η οποία άρχισε ήδη την ηλιοθεραπεία, αν και ακόμα έχουμε άνοιξη! 

Η όμορφη τραγουδίστρια η οποία έχει χιλιάδες followers και φυσικά αποθεώνεται καθημερινά από τους θαυμαστές της μέσα από τα social media, ανέβασε προ ημερών φωτογραφίες της από τις πρώτες... εξορμήσεις της στον ήλιο.

Παραδομένη στα... χάδια του και έτοιμη να απολαύσει στο έπακρο το καλοκαίρι που έρχεται, η Ελένη Φουρέιρα ποζάρει με το άκρως αποκαλυπτικό μπικίνι της σε ξαπλώστρα δίπλα στην πισίνα που μάλλον είναι ακόμα με αρκετά παγωμένο νερό για να τολμήσει κάποια βουτιά.

Προτίμησε να περιοριστεί στην ηλιοθεραπεία που τόσο πολύ αγαπάει.

Εννοείται πως τα σχόλια κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτησή της ήταν αποθεωτικά, τόσο για το sexiness της όσο και για τις τέλειες αναλογίες της που διατηρεί με σωστή διατροφή και πολύ γυμναστική αλλά και χορό.

Η Ελένη Φουρέιρα καθημερινά σχεδόν θέλει να βρίσκεαι σε επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους, ενημερώνοντάς τους για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, τυχόν εμφανίσεις της αλλά και fashion ιδέες που μπορεί να έχει, γι' αυτό και δεν είναι καθόλου τυχαίο που αποτελεί μία από τις πιο γνωστές influencers της χώρας μας.

Δείτε παρακάτω την πρώτη ανάρτησή της σε summer mood για τη φετινή σεζόν:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved