Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι 52 ετών και ακόμα μου λένε “από τα νέα παιδιά εσείς μου αρέσετε”»
Showbiz

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι 52 ετών και ακόμα μου λένε “από τα νέα παιδιά εσείς μου αρέσετε”»

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης με αφορμή την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή.

Ο αγαπημένος ηθοποιός ανέφερε ακόμα αν σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός γάμου.

«Είμαι 52 χρόνων, είναι φυσικό να παρατηρώ μεγάλες αλλαγές πάνω μου. Δεν με τρομάζει όμως ως ηλικία, αισθάνομαι πολύ καλά. Ωστόσο, ακόμη και τώρα έρχονται κυρίες και μου λένε “από τα νέα παιδιά εσείς μας αρέσετε” και αναρωτιέμαι “ποια νέα παιδιά;”. Θα έλεγα πως η ηλικία έχει επιδράσει μάλλον θετικά πάνω μου. Σαν να καθαρίζει λίγο το μυαλό. Είσαι πιο ήρεμος με τα πράγματα που μπορείς να κάνεις, έχεις αποδεχτεί τα πράγματα που μάλλον δεν μπορείς να κάνεις και σίγουρα νιώθεις πιο κατασταλαγμένος», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Πλέον έχω αρχίσει να αθλούμαι λίγο περισσότερο. Κάνω μια σειρά από σπορ, από ποδηλασία μέχρι κωπηλασία, και τα κάνω αρκετά έντονα. Στον ελεύθερο χρόνο μου μου αρέσει να φτιάχνω μικρά πράγματα μέσα στο σπίτι, όπως να βάψω τους τοίχους, τις καρέκλες ή να ξύσω την πόρτα. Πιάνουν τα χέρια μου σε αυτά. Και επειδή είμαι πολύ σχολαστικός –οι φίλοι μου με λένε “ψείρα”–, μπορεί για να διαλέξω ένα χρώμα για την ψάθινη μπαμπού καρεκλίτσα να μου πάρει και τέσσερις μέρες. Όχι από αναποφασιστικότητα, αλλά από την επιθυμία να κάνω την απόλυτα σωστή επιλογή για μένα».

«Κάτι ακόμη που με έμαθε η ηλικία μου είναι ότι πολλές φορές κάνουμε το λάθος αν αισθανθούμε ότι είμαστε καλοί σε κάτι, να νομίζουμε ότι είμαστε καλοί και σε κάτι άλλο ή και σε όλα. Υπάρχει κάτι που οι ειδικοί ονομάζουν “ο κύκλος των ικανοτήτων”, που είναι το πεδίο αυτό μέσα στο οποίο ένας άνθρωπος έχει ικανότητες. Και είναι καλό μεγαλώνοντας να ξέρεις ποιος είναι ο κύκλος των ικανοτήτων σου. Ειδικά σε μια εποχή όπου όλοι νομίζουμε πως είμαστε όλα: Δηλαδή είμαστε ό,τι είμαστε αλλά είμαστε και πανδημιολόγοι και εγκληματολόγοι και διεθνολόγοι και, φυσικά, δικηγόροι. Στην Ελλάδα πάντα ήμασταν δικηγόροι… ».

Στην προσωπική μου ζωή είμαι –και είμαστε– πολύ καλά. Οπότε δεν έχω κανέναν λόγο να κάνω έναν γάμο και μαζί έχω και όλους τους λόγους να το κάνω.

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved