Μιχαήλ Άγγελος- Άρης Κρητικός για #MeToo: «Μας προβληματίζει γενικά το ότι υπάρχουν καταγγελίες»
Showbiz

Μιχαήλ Άγγελος- Άρης Κρητικός για #MeToo: «Μας προβληματίζει γενικά το ότι υπάρχουν καταγγελίες»

Οι γιοι του Στέλιου Κρητικού, Μιχαήλ Άγγελος και Άρης, μίλησαν για όλα! 

O 21,5 ετών Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός και ο 18,5 ετών, Άρης Κρητικός έδωσαν τη δική τους τοποθέτηση όσον αφορά το κίνημα #MeToo αλλά και για την οικογένειά τους για την οποία μίλησαν με τα πιο όμορφα λόγια.

Θα μας περιγράψετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας για τη μεγάλη, πολυμελή οικογένεια σας;

Σύμφωνα με το γενετικό ορισμό της οικογένειας, αυτή αποτελεί από δυο τουλάχιστον ενήλικα άτομα. Η δική μας αποτελείται από πολύ περισσότερα -μικρά, μεγάλα, συγγενικά εξ αίματος ή μη-, κι αυτό είναι που μας ενθουσιάζει περισσότερο. Δεν ξέρουμε αν ως οικογένεια ορίζονται κάποιοι άνθρωποι και ένα περιβάλλον όπου οι δεύτερες σκέψεις δεν έχουν θέση και η αγάπη έχει τον πρώτο λόγο, ξέρουμε μόνο ότι αυτό είναι ένα μέρος όπου θέλουμε να είμαστε.

Φροντίζετε να αφιερώνετε χρόνο ο ένας στον άλλο, παρόλο που έχετε πλέον διαφορετικά ωράρια και προγράμματα;

Εν προκειμένω, σημασία δεν έχει μόνο η επαφή, αλλά κυρίως η διάθεση και η θέληση για αυτή πάντα ξεκλέβουμε χρόνο ο ένας για τον άλλο γιατί, απ' ό,τι φαίνεται, αυτό μας γεμίζει. Πάντα δίνουμε χρόνο ξεκούρασης και χαλάρωσης, οι οποίες δεν σημαίνουν μόνο ύπνο, αλλά και μια όμορφη συζήτηση με τους γύρω. Δεν υπάρχει απάντηση με ναι ή όχι, υπάρχει η μοναδική σε κάθε περίπτωση σύνθεση συναισθημάτων του καθενός που οδηγεί σε μεγάλα ή μεγαλύτερα συναισθήματα, ακόμα κι όταν ο χρόνος είναι λίγος.

Η υποκριτική είναι κάτι που σας συνδέει ως οικογένεια. Ως το νέο αίμα σε αυτόν το χώρο, σας αποθάρρυναν ή σας απογοήτευσαν οι καταγγελίες που βγήκαν στην επιφάνεια με αφορμή το κίνημα #ΜeToo;

Είναι δύο διαφορετικά θέματα και θεωρούμε λανθασμένη την απόλυτη σύνδεση τους. Μας προβληματίζει γενικά το ότι υπάρχουν καταγγελίες για τέτοια συμβάντα από και προς ανθρώπους που ζουν δίπλα μας όταν «εμείς» καθόμαστε στον καναπέ μας και ισχυριζόμαστε ότι τα ξέρουμε όλα. Ποσώς μας ενδιαφέρει αν οι καταγγελίες αυτές προέρχονται από το θέατρο, τον αθλητισμό ή οπουδήποτε αλλού. Μας ενδιαφέρει το ότι συμβαίνουν σε μια κοινωνία που, κατά τα άλλα, «οδεύει προς το καλύτερο».

Τι σας γοητεύει πιο πολύ στο χώρο σας;

Δεν νομίζουμε ότι μπορείς να οριοθετήσεις κάτι τέτοιο. Γνωρίζεις μάλλον πότε κάτι σε ολοκληρώνει, σε στεναχωρεί , σε αφήνει παντελώς αδιάφορο ή κάτι ενδιάμεσο. Απ' ό,τι φαίνεται, για μας ισχύει το πρώτο. Ναι, «το θέατρο είναι έκφραση, ελευθερία, όλα μαζί και τίποτα» και άλλα τέτοια. Κλισέ ή όχι όμως για κάποιο λόγο υπάρχουν και τα συμμεριζόμαστε. Όχι ένα ή δύο, αφού κανένα από μόνο του δεν αρκεί για να περιγράψει μια τόσο αόριστη έννοια και τα συναισθήματα που προκαλεί, αλλά όλα μαζί, διαφορετικά δομημένα για τον καθέναν.

Είναι εύκολη η συνεργασία με τον πατέρα σας ή υπάρχουν φορές κατά τις οποίες μπερδεύονται οι ρόλοι;

Έχοντας γκρεμίσει την πάλαι ποτέ ιεραρχία πατέρα - γιου με κάθε μέσο, δεν θα μπορούσε αυτή να αποτελεί εμπόδιο σε κάτι που οι ίδιοι έχουμε επιλέξει να κάνουμε, δηλαδή να δουλεύουμε ομαδικά. Γνώμονας μας είναι ο σεβασμός και όχι «ο πατέρας», «ο γιος» «ηθοποιός», «ο σκηνοθέτης». Ο καθένας έχει τη μοναδικότητα του, στην οποία οφείλει τη δημιουργία του, το τελικό αποτέλεσμα που πρέπει να ευχαριστεί όχι μόνο εμάς, αλλά και πελάτες, συνεργάτες, θεατές κ.ο.κ.

Απολαμβάνετε το ρόλο του μεγάλου αδελφού;

Οι αδερφούλες μας, πέρα από χαριτωμένα πλασματάκια, είναι συνάμα ένα όμορφο ερέθισμα να δούμε τον εαυτό μας σε ρόλους, συνθήκες και συναισθήματα που μόνο ένα μικρότερο αδερφάκι μπορεί να προκαλέσει. Η θέληση για παιχνίδι και επαφή είναι αμοιβαία. Έφηβοι που γίνονται μωρά, μωρά που γίνονται έφηβοι και άλλοι τέτοιοι ιδιαίτεροι συνδυασμοί ξεδιπλώνονται σε κάθε μας διάδραση και συνοψίζονται σε τρεις λέξεις: απόλαυση δίχως όρια!

Πηγή: HELLO!

Διαβάστε επίσης:

Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός: Το διαζύγιο των γονιών του και ο ρόλος- έκπληξη στα «Τρία Μίλια»

Ο Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός προκαλεί …15 περιστέρια και την τύχη του στο ΣΚΡΑΤΣ

Στέλιος και Μιχαήλ-Άγγελος Κρητικός: Δουλεύουν μαζί και το απολαμβάνουν! (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved