Τόνυ Δημητρίου: «Η τηλεόραση είναι το μέσο διασκέδασης των χαμηλών στρωμάτων…»
Showbiz

Τόνυ Δημητρίου: «Η τηλεόραση είναι το μέσο διασκέδασης των χαμηλών στρωμάτων…»

Ο Τόνυ Δημητρίου υποδύεται τον Τίμο - έναν διεφθαρμένο δήμαρχο- στη σειρά του Star, Τρια μίλια.

Ο ηθοποιός Τόνυ Δημητρίου, που υποδύεται τον Τίμο στη σειρά του Star, Τρία μίλια, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε περιοδικό μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά, αλλά και για τα επόμενα σχέδια του.

«Τρία μίλια»... Γιατί να δούμε τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστείτε;

«Να δείτε τα "Τρία μίλια" γιατί είναι μία καλή ελληνική παραγωγή, με ωραίο σενάριο, καλούς ηθοποιούς, που θα σας ξεκουράσει και θα σας ταξιδέψει στο ωραίο μας νησί».

Θα μας περιγράψετε το ρόλο σας;

«Ο Τίμος είναι ο δήμαρχος του νησιού με πολιτικές βλέψεις, καλός οικογενειάρχης, αλλά και αδίστακτος, προκειμένου να πετύχει τους, σκοπούς του».

Πώς είναι το κλίμα στην καινούργια σας συνεργασία;

«Ακούγεται κλισέ, αλλά όταν δεν έχω γύρισμα, μου λείπουν όλα τα παιδιά -συνάδελφοι και συνεργείο».

Έχετε διάρκεια στην τηλεόραση. Την αγαπάτε και σας αγαπάει;

«Η τηλεόραση είναι το μέσο διασκέδασης των χαμηλών στρωμάτων, των μεγάλων ηλικιών και των ανθρώπων που ζουν μακριά από μεγάλες πόλεις και δεν έχουν εναλλακτικές. Είναι χαρά και τιμή μου να τους διασκεδάζω».

Η σχέση σας με το θέατρο και τον κινηματογράφο; Οι επαγγελματικοί σταθμοί σας, άνθρωποι, παραγωγές... Κάνετε θέατρο; Σχεδιάζετε κάτι άλλο;

«Μεγάλωσα μέσα στο θέατρο ως γιος ηθοποιού και συγκεκριμένα στον ΘΟΚ (Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου). Από μικρός έπαιζα σε παραστάσεις, όποτε χρειάζονταν παιδιά. Το σινεμά το αγαπάμε όλοι οι ηθοποιοί, γιατί με αυτό περνάμε στην αιωνιότητα. Φέτος θα γυρίσω μια ταινία κυπριακής και αμερικανικής συμπαραγωγής και θα παίζω με τη βραβευμένη με Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου Μίρα Σορβίνο, τον Χάρι Κόνεκ και άλλους. Είμαι ενθουσιασμένος».

Πηγή: Τηλεθεατής

Τόνυ Δημητρίου: «Ξέρουν πού τους παίρνει συνήθως να κάνουν κάτι τέτοιο»

Τόνυ Δημητρίου: «Η Παπαχαραλάμπους μου είχε πει ότι είχε παρενοχληθεί»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved