Η Γερμανού στο gossip-tv: «Η ατάκα του Καλημέρη με πτόησε, για μία βδομάδα ήμουν στεναχωρημένη»
Showbiz

Η Γερμανού στο gossip-tv: «Η ατάκα του Καλημέρη με πτόησε, για μία βδομάδα ήμουν στεναχωρημένη»

Η Ναταλία Γερμανού είναι ένας από τους πιο επικοινωνιακούς ανθρώπους της ελληνικής showbiz.

Δεν υπάρχει ερώτηση που δεν θα απαντήσει, έχει απίθανο χιούμορ, αυτοσαρκάζεται και δεν διστάζει να αποκαλύψει ακόμα και πράγματα που δεν είναι υπέρ της.

Όπως την πιο αποτυχημένη της audition για πολύ γνωστό τηλεπαιχνίδι, το «χώσιμο» που της έριξε ο πατέρας της όταν τον πήρε να του ζητήσει να μάθει πως τα πήγε αλλά και τα μούτρα που κράτησε μετά -αφού η ίδια πίστευε πως ήταν καλή- μέχρι που ο Τζώννυ Καλημέρης της είπε κάτι που την έβαλε στη θέση της.

Για την αποτυχημένη audition δήλωσε χαρακτηριστικά:«Ήταν το ''Ο καλύτερος κερδίζει'' και έκανα δοκιμαστικό, ήμουν φρικτή, έτσι μου είπε η Τζώννυ Καλημέρης, ήταν τότε διευθυντής μου στο κανάλι και του λέω ''θέλω να κάνω δοκιμαστικό'', κάτσε μου λέει στα αυγά σου , όχι θέλω να κάνω του απαντάω, κάνε μου λέει. Κάνω δοκιμαστικό, περνάει μία μέρα, δύο μέρες, τρεις δεν με παίρνουν τηλέφωνο και παίρνω τηλέφωνο τον μπαμπά μου, -τότε είχα το θάρρος να το κάνω αυτό, τώρα δεν θα το έκανα ποτέ αν ζούσε- με σκυλόβρισε, του λέω θέλω μόνο να πάρεις να ρωτήσεις, δεν θέλω να πάρεις να με επιβάλλεις ρε μπαμπά, να ρωτήσεις τι έγινε και γιατί δεν παίρνετε την κόρη μου και μου απαντάει ''σε παρακαλώ πολύ κάνω ότι δε συνέβη ποτέ αυτό το τηλεφώνημα''».

Και πρόσθεσε:«Μετά είδα τον Τζώννυ Καλημέρη κάπου στο κανάλι και μου είπε ''Ήσουν πολύ κακή''. Με πτόησε, για μία βδομάδα ήμουν πάρα πολύ στεναχωρημένη και πήγαινα και έκανα το Mega Star με πάρα πολλά μούτρα γιατί εγώ νόμιζα ότι ήμουν καλή και μου λέει ο Τζώννυ δεν ήσουν».

Στη συνέχεια μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή, τα λάθη της και την απόφασή της να την κρατάει -εδώ και μερικά χρόνια- μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αποκάλυψε πως έφτασε κοντά σε δεύτερο γάμο αλλά… ήρθε ο χωρισμός.

Απολαύστε την συνέντευξη της Ναταλίας Γερμανού εδώ.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved