Σοφία Λεοντίτση: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει
Showbiz

Σοφία Λεοντίτση: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει

Έγκυος στο δεύτερό της παιδί είναι η Σοφία Λεοντίτση και το είχε ανακοινώσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τώρα λοιπόν αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει... 

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της και καρπό του έρωτά της από τον σύντροφό της, Τόλη Χριστοφοράκη.

Η ίδια έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους και τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και αποκάλυψε πως βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Baby Boy», έγραψε στο βίντεο και ανακοίνωσε με αυτό τον τρόπο και το φύλο του μωρού!

Δείτε το τρυφερό βίντεο που ανήρτησε!

Να σας θυμίσουμε ότι όταν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, ξέσπασε άγρια κατά του πρώην συζύγου της και της νυν συντρόφου του.

«Ο πρώην και η νυν του, ξέχωρα απ’ όλα τα άλλα, γνωρίζουν και το πιο σημαντικό απ’ όλα. Ότι είμαι έγκυος στο δεύτερο παιδί μου και όχι μόνο με χλευάζουν δημόσια οι ανύπαρκτοι, αλλά καλούν κόσμο και απειλούν ότι θα με πάνε στα δικαστήρια. Απλά κλαίω από τα γέλια με την κακοήθεια κάποιων που νομίζουν ότι θα καθόμασταν να δεχόμαστε για πάντα κακοποίηση στην ψυχή μας, πίσω από κάθε λεκτική βρωμιά τους», είχε γράψει η Σοφία Λεοντίτση στα social media.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved