Δεν πρόλαβες να πάρεις λαμπάδα; Φτιάξ' την μόνη σου, όπως η Ελένη Μενεγάκη!
Showbiz

Δεν πρόλαβες να πάρεις λαμπάδα; Φτιάξ' την μόνη σου, όπως η Ελένη Μενεγάκη!

Πάσχα 2022: Η Ελένη Μενεγάκη μας έχει δείξει πώς να φτιάξουμε μόνες μας λαμπάδες, αν δεν προλαβαίνουμε να αγοράσουμε για εμάς και την οικογένειά μας!

Η παρουσιάστρια έχει δώσει μερικές συμβουλές στις «φίλες» της για το πως μπορούν να περάσουν όμορφα και δημιουργικά τον χρόνο με τα παιδιά τους και να φτιάξουν μόνες τις λαμπάδες τους όπως εκείνες θέλουν!

Η Ελένη μπορεί να έχει αναφέρει πολλές φορές ότι δεν "πιάνουν" τα χέρια της, όμως κατάφερε να φτιάξει εντυπωσιακές λαμπάδες με αντικείμενα που είχε σπίτι της.

Η Ελένη Μενεγάκη όταν παρουσίαζε την εκπομπή, Ελένη στον Alpha είχε υπογραμμίσει: «Όλοι θα φτιάξουμε τις λαμπάδες μόνοι μας και θα τις δώσουμε στα δικά μας παιδιά… Από τη στιγμή που δεν θα πάμε στην εκκλησία για να ανάψουμε την λαμπάδα μας, γιατί να μην κάτσουμε στο σπίτι μας και να τη φτιάξουμε μόνοι μας με τα μικρά παιδιά μας; Αυτές είναι οι σκέψεις μου… Μπορούμε να φτιάξουμε λαμπάδες μόνοι μας για τα παιδιά μας, τον άντρα μας, για εμάς και συγχρόνως αφού απασχολούμε τα χέρια και το μυαλό μας, χαλαρώνουμε από όλη αυτή την κατάσταση… Μπορούμε έτσι να απασχολήσουμε τα παιδιά μας».

Αν έχουμε λοιπόν κεριά στο σπίτι μας - που οι περισσότεροι έχουμε κεριά στα ντουλάπια μας- μπορούμε να τα στολίσουμε βάζοντας κορδελίτσες, λουλουδάκια, ένα μικρό αρκουδάκι ή κουκλάκι, ένα παιχνιδάκι που δεν έχει παίξει το παιδί μας και το έχει ξεχάσει και να δημιουργήσουμε πανέμορφες λαμπάδες.

Βέβαια για τους πιο τολμηρούς αν πιάνει το χέρι τους μπορούν να φτιάξουν και κάτι πιο πρωτότυπο!

Δεν πρόλαβες να πάρεις λαμπάδα; Φτιάξ' την μόνη σου όπως η Ελένη Μενεγάκη και δες το βίντεό της!

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: Οι πασχαλινές αγορές της για τα βαφτιστήρια της και το «μέσον» για τις λαμπάδες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved