Μιχάλης Εμιρλής: Δείτε πώς είναι σήμερα! Η ζωή στη Θεσσαλονίκη, ο γιος και η νέα καριέρα
Showbiz

Μιχάλης Εμιρλής: Δείτε πώς είναι σήμερα! Η ζωή στη Θεσσαλονίκη, ο γιος και η νέα καριέρα

Θυμάστε τον Μιχάλη Εμιρλή με το τραγούδι του «Πίπα της Ειρήνης»;

Πριν από 12χρόνια ο Μιχάλης Εμιρλής είχε κάνει τεράστια επιτυχία με το τραγούδι του "Πίπα της Ειρήνης" και είχε βραβευτεί στα MAD Video Music Award Καλύτερου ποπ ροκ βίντεο κλιπ και είχε όλες τις προδιαγραφές να αποκτήσει τη δική του θέση στον κόσμο της σόουμπιζ.

Αντ' αυτού όμως, και ύστερα από λίγα ακόμα τραγούδια του που ακούστηκαν, ο καλλιτέχνης εξαφανίστηκε από το προσκήνιο.

Τι κάνει λοιπόν σήμερα;

Ο Μιχάλης ο οποίος ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη αφού λατρεύει την πόλη του και… ασχολείται με τα οικονομικά της οικογενειακής επιχείρησης.

«Μέχρι σήμερα έχουμε καταφέρει να κάνουμε την εταιρία βιώσιμη και αναπτυσσόμενη» είχε πει ο τραγουδιστής στην Karfitsa και είχε σχολιάσει τότε: «Οι ξένοι είναι δύσπιστοι με την Ελλάδα. Αλλά έχουμε καταφέρει με πολύ προσπάθεια να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους μετά από τόσα χρόνια». Όσο για το τι ακριβώς κάνει στην επιχείρηση, ο ίδιος αποκαλύπτει: «δεν πουλώ ούτε σχεδιάζω εγώ τα ρούχα, διευθύνω το οικονομικό και επικοινωνιακό κομμάτι της επιχείρησης μου. Η μουσική ήταν και είναι τρόπος έκφρασης για μένα, παράλληλα όμως ασχολούμαι και με άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες που μου δίνουν την δυνατότητα να βλέπω την μουσική όχι σαν βιοπορισμό αλλά σαν μια απόλαυση και δημιουργία».

Μάλιστα στις αρχές του χρόνου έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς!

Η σύζυγός του, Ειρήνη Δανιήλ έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι.

mixalisemirlis_271401717_5326271794069008_4975321212780392569_n.jpg

ΔΟ ίδιος ο τραγουδιστής είχε κάνει γνωστή την είδηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Σήμερα, εμφανισιακά παραμένει ίδιος, ωστόσο η καθημερινότητά του έχει αλλάξει αρκετά αφού έχει ήδη έναν γιο και αυτή τη χρονιά απέκτησε και τον δεύτερο.

Με τον πρώτο του γιο πριν λίγες μέρες
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved