Μαίρη Χρονοπούλου: Νοσηλεύεται στο Σωτηρία και κάνει έκκληση για αίμα! Τι συμβαίνει;
Showbiz

Μαίρη Χρονοπούλου: Νοσηλεύεται στο Σωτηρία και κάνει έκκληση για αίμα! Τι συμβαίνει;

Νέα περιπέτεια υγείας για την αγαπημένη Μαίρη Χρονοπούλου την οποία τελευταία βλέπαμε, προς ευχάριστη έκπληξή μας να έχει κάνει ένα πολύ δυναμικό comeback. 

Μόνο που η ίδια, όπως παραδέχεται με ανάρτησή της στα social media, δεν ήταν και πολύ προσεκτική με την έτσι και αλλιώς εύθραυστη υγεία της με αποτέλεσμα να της παρουσιαστεί πρόβλημα υγείας!

Η Μαίρη Χρονοπούλου, ενώ βρισκόταν σε γυρίσματα στα Μέγαρα για το "Έτερος Εγώ", χρειάστηκε να επιστρέψει εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πολύ χαμηλό αιματοκρίτη. Έτσι, εισήχθη στο νοσοκομείο Σωτηρία και με μήνυμά της στα social media ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους που την ακολουθούν, να τη βοηθήσουν μιας και έχει ανάγκη από αίμα.

«Χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Φίλες κ φίλοι, πάλι μέρες έχουμε να τα πούμε. Λάθος δικό μου. Μετακόμισα για λίγο στα Μέγαρα όπου έκανα γυρίσματα της συμμετοχής μου στο «έτερος εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια. Βέβαια με το θάρρος- θράσος που με διακρίνει πήγα να δουλέψω με το μισό του αιματοκρίτη ενός φυσιολογικού ανθρώπου. Και ήσαν και ψιλοπολικές οι συνθήκες. Αβλεψία. Μεγάλη αβλεψία. Επιστροφή λοιπόν στο άστυ, καταφυγή στις εμβληματικές «300 γυναίκες», και στα χέρια του πιο καλού γιατρού. Του καθηγητή κ. Κουλούρη, για γενική ανάταξη.

Όλα καλά και ωραία λοιπόν με ένα μεγάλο έλλειμα όμως. Δεν έχουμε αίμα! Αν λοιπόν ανάμεσα στους χιλιάδες followers και στα εκατοντάδες likes με κουβεντούλες και χαριτομενιές, υπάρχουν αιμοδότες, παρακαλώ χαρίστε μας λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας και το πολύτιμο αίμα σας. Χρειαζόμαστε αίμα, αίμα, αίμα. Ευχαριστώ από πριν. Η φίλη σας ΜΑΙΡΗ.
Για ΜΑΙΡΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ. Νοσοκομείο Σωτηρία. Πανεπιστημιακή πνευμονολογική κλινική. Κτήριο «300 γυναίκες». Υπ´ όψιν καθηγητού κ. Κουλούρη». έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved