Δέσποινα Βανδή: Ποιο fan club; Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της!
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: Ποιο fan club; Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της!

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης ζουν τον έρωτά τους τους τελευταίους μήνες και πλέον δεν το κρύβουν αφού τα κοινά τους στιγμιότυπα συνεχώς πληθαίνουν. 

Είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της showbiz και αδιαμφισβήτητα πολύ ταιριαστοί, κάτι που το μαρτυρούν και οι φωτογραφίες τους από τις κοινές τους εξόδους.

Η Δέσποινα Βανδή, τους τελευταίους μήνες, έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του αγαπημένου της Βασίλη Μπισμπίκη, με τον οποίο και τα πάνε εξαιρετικά μαζί. Οι δυο τους είναι μαζί σχεδόν έναν χρόνο και ενώ στην αρχή προτιμούσαν να μην λένε πολλά για την σχέση τους, πλέον όλο αυτό έχει αλλάξει, μιας και δημοσιεύουν αρκετά συχνά φωτογραφίες τους, αλλά και stories στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Ο ένας δεν λείπει στιγμή από το πλευρό του άλλου και μάλιστα, με μια γρήγορη ματιά στα προφίλ τους, καταλαβαίνουμε ότι είναι διαρκώς μαζί. Ο Βασίλης Μπισμπίκης συνηθίζει να συνοδεύει την Δέσποινα Βανδη στα γυρίσματα της εκπομπής της Chart Show Your Countdown, με τον ίδιο να νιώθει ιδιαίτερα περήφανος για την σύντροφό του και για το βήμα της αυτό στον χώρο της τηλεόρασης.

Μάλιστα, ο αγαπημένος ηθοποιός πηγαίνει μαζί της και στην Κύπρο, όπου η τραγουδίστρια εμφανίζεται σε μουσική σκηνή μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου. Ο Βασίλης Μπισμπίκης, το βράδυ του Σαββάτου 16 Απριλίου ανέβασε ένα σχετικό story στο Instagram, όπου μας δείχνει την Δέσποινα Βανδή να τραγουδά στην πίστα, ενώ το κοινό, μέσα στο οποίο φυσικά βρισκόταν και εκείνος, την είχε "λούσει" με λουλούδια.

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved