Χριστίνα Μπόμπα- Σάκης Τανιμανίδης: Το πρώτο Πάσχα με τις δίδυμες κόρες τους Φιλίππα και Αριάνα!
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα- Σάκης Τανιμανίδης: Το πρώτο Πάσχα με τις δίδυμες κόρες τους Φιλίππα και Αριάνα!

Πάσχα 2022: Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, από το περασμένο καλοκαίρι, ζουν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους, μιας και έχουν έρθει στον κόσμο οι δίδυμες κόρες τους, 

Αν και δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ, κατάφεραν να κατακτήσουν το όνειρό τους και να γίνουν γονείς, όταν τον περασμένο Σεπτέμβριο, ήρθαν στη ζωή οι δίδυμες κόρες τους.

Οι μέρες του Πάσχα έχουν πλέον φθάσει, με τους περισσότερους να περνούν αυτόν τον καιρό με την οικογένειά τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Οι περισσότεροι από τους celebrities έχουν ήδη ξεκινήσει τις εξορμήσεις τους, ενώ άλλοι επιλέγουν να μείνουν στην Αθήνα με τις οικογένειές τους και να περάσουν όσο πιο όμορφα γίνεται τις ημέρες τους.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η γυναίκα του, Χριστίνα Μπόμπα έχουν δημιουργήσει την πιο υπέροχη οικογένεια, με την Αριάνα και την Φιλίππα να τους κλέβουν κάθε μέρα την καρδιά και να μην μπορούν με τίποτα να τους χαλάσουν χατίρι, ενώ τώρα που κάνουν και τα πρώτα τους βήματα, έχει ξεκινήσει για τα καλά... το κυνηγητό.

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα, με την ίδια να έχει ως όνειρο ζωής της να γίνει μανούλα και να κρατήσει στην αγκαλιά της το παιδάκι της. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι να το καταφέρει και να μείνει έγκυος στις δίδυμες κόρες της, παιδεύτηκε πάρα πολύ, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Βέβαια, η ίδια αισθανόταν και αισθάνεται πολύ τυχερή που πάντοτε είχε δίπλα της τον άντρα της να την στηρίζει σε όλα, μιας και ήταν εκείνος που σε κάθε απογοήτευση ήταν δίπλα της και της έλεγε ότι θα τα καταφέρουν την επόμενη φορά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την Χριστίνα Μπόμπα να παίζει με τις κόρες της:

Μάλιστα, η Χριστίνα Μπόμπα, σε συνέντευξή της λίγο πριν γεννήσει, είχε δηλώσει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με τον Σάκη Τανιμανίδη: «Πέρασαν δύο χρόνια που προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί, οι εξετάσεις μας ήταν καλές, αλλά αυτό άρχισε να με καταβάλλει. Ο Σάκης επειδή είναι υποστηρικτικός και έλεγε θα τα καταφέρουμε την επόμενη φορά. Με τον γιατρό γονιμότητας, μάθαμε πως δεν έχω κάθε μήνα ωάριο κάτι που μειώνει τις πιθανότητες, κάναμε εξωσωματική, και νομίζω ότι αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Ήθελα να είναι δύο τα μωρά, βάλαμε δύο έμβρυα και το ευχόμουν οπότε δεν ανησύχησα όταν άκουσα πως είναι δίδυμα. Όταν μάθαμε πως είμαι έγκυος, ήταν η πρώτη φορά που είδα τον Σάκη να συγκινείται. Εγώ το είπα αμέσως στην οικογένειά μου. Εγώ ήμουν πολύ έτοιμη να γίνω μαμά, θέλαμε να το κάνουμε, δεν υπάρχουν κανόνες, το καλύτερο είναι αυτό που ο καθένας αισθάνεται».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό το Πάσχα η οικογένεια Τανιμανίδη αισθάνεται πιο ολοκληρωμένη από ποτέ και έτοιμη για απόλυτα νέες περιπέτειες, με τις μικρές να έχουν ξεκινήσει τις σκανταλιές τους και να κάνουν συνεχώς περήφανους τον μπαμπά και την μαμά τους.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις δυο μικρούλες να "συνομιλούν":

Δείτε στην παρακάτω gallery τςι φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved