Άννα Μπεζάν: «Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος έπαθα κρίση πανικού. Σοκαρίστηκα»
Showbiz

Άννα Μπεζάν: «Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος έπαθα κρίση πανικού. Σοκαρίστηκα»

Η Άννα Μπεζάν πριν από λίγες εβδομάδες ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδί με τον 37χρονο επιχειρηματία, Δημήτρη Παππά.

Η νεαρή ηθοποιός σε συνέντευξή της ανέφερε πώς έμαθε για την εγκυμοσύνη και πώς νιώθει με τα νέα δεδομένα στη ζωή της.

Άννα, βρίσκεσαι ήδη στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης. Πώς νιώθετε με τα νέα δεδομένα στη ζωή σας;

Άννα: Ναι, περιμένουμε το μωράκι μας. Παρά τις δυσκολίες που περνά ο πλανήτης και τις συνέπειες που έχουμε κληθεί να αντιμετωπίσουμε όλοι, εγώ διανύω την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής μου και, όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται, νιώθω πως είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος πάνω στη Γη.

Δημήτρης: Eίναι το πιο ευχάριστο γεγονός που συμβαίνει στη ζωή μου. Έρχεται το παιδί μας κι αυτό είναι ένα θαύμα. Είμαι ενθουσιασμένος!

Πώς έμαθες για την εγκυμοσύνη και πώς ανακοίνωσες στον Δημήτρη ότι θα γίνει πατέρας;

Άννα: Η αλήθεια είναι πως όταν το έμαθα, έπαθα κρίση πανικού. Το έμαθα με ένα απλό τεστ εγκυμοσύνης. Είχα 5 μέρες καθυστέρηση, αλλά δεν έδωσα πολλή σημασία. Όταν άρχισαν, όμως, να μου μυρίζουν αγαπημένες μου τροφές, όπως το μπέικον, τότε άρχισαν να μου μπαίνουν σκέψεις στον νου. Έκανα το τεστ και όταν βγήκε θετικό σοκαρίστηκα. Δεν το πίστευα. Ο Δημήτρης εκείνη την ώρα προετοιμαζόταν για ένα σοβαρό επαγγελματικό ραντεβού. Του έστειλα σε φωτογραφία το τεστ εγκυμοσύνης και…

Δημήτρης: Έμεινα παγωτό! Περίμενα την Άννα να έρθει με το αεροπλάνο στην Αθήνα γιατί ήταν στη Θεσσαλονίκη, όπου έχει μεγαλώσει. Και εκεί που περίμενα κάποιο μήνυμα σχετικά με την πτήση της, βλέπω το τεστ σε φωτογραφία και της λέω: «Έλα! Μου κάνεις πλάκα!». Και μου απαντά: «Όχι, Δημήτρη, δεν αστειεύομαι, δεν είναι κάτι για το οποίο θα έκανα πλάκα.

Άννα: Εκείνο το μεσημέρι έκανα 4 τεστ στη σειρά, μέχρι να σιγουρευτώ 100% πως είμαι όντως έγκυος.

Δημήτρης: Εγώ θόλωσα. Θυμάμαι τις επόμενες τρεις ώρες να οδηγώ και να χαζεύω το υπερπέραν. Έκανα τη διαδρομή Γλυφάδα – Βουλιαγμένη πάνω από τριάντα φορές. Βλέπεις, ήταν κάτι που δεν το περίμενα, δεν το προσπαθούσαμε κιόλας και έγινε έτσι απλά. Το ίδιο απόγευμα πήγα στο αεροδρόμιο να την υποδεχτώ.

Άννα: Ήθελε ο γλυκός μου να έρθει στη Θεσσαλονίκη, ώστε να επιστρέψουμε μαζί από το άγχος του. Φυσικά, δεν τον άφησα να το κάνει αυτό. Αλλά τη στιγμή που ειδωθήκαμε βάλαμε και οι δύο τα κλάματα.

Δημήτρης: Τελείως αμερικανιά!

Άννα: Εκείνο το βράδυ τα βάλαμε κάτω και τα συζητήσαμε. Ο Δημήτρης ήταν –τελικά– πιο ψύχραιμος από μένα.

Άρα δεν υπήρχε στα σχέδιά σας να γίνετε γονείς, έτσι;

Δημήτρης: Όλοι θέλουμε να κάνουμε οικογένεια. Προσωπικά θέλω τέσσερις γιους. Πλάκα κάνω, Άννα! Το θέμα «οικογένεια και παιδιά» υπήρχε πάντα στη σκέψη μου και τις επιθυμίες μου.

Άννα: Κι εγώ το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου γιατί είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά τον άνθρωπο, θέλω να προσφέρω, είτε είναι στον σύντροφό μου είτε στο παιδί μου είτε στους φίλους μου. Όσοι με ξέρουν το θεωρούσαν σίγουρο ότι θα γίνω μητέρα.

Σας φόβισε το γεγονός πως όλα έγιναν γρήγορα; Είστε ζευγάρι μόλις πέντε μήνες.

Δημήτρης: Και συγκατοικούμε στο σπίτι μου σχεδόν από τον πρώτο καιρό της γνωριμίας μας.

Άννα: Όλα γρήγορα μου τα κάνει αυτό το αγόρι! Είναι αλήθεια πως ήρθαν όλα πολύ γρήγορα. Είμαστε έντονοι χαρακτήρες, πιστεύουμε πως όλα πρέπει να τα ζούμε στο έπακρο και στο απόλυτο. Μέσα σε αυτούς τους πέντε μήνες είμαστε συνεχώς μαζί.

Δημήτρης: Είχαμε κάνει το Αθήνα – Θεσσαλονίκη σαν να είναι Γλυφάδα – Βουλιαγμένη, οπότε από τον πρώτο καιρό της γνωριμίας μας κάναμε αρκετά τριήμερα για να γλιτώνουμε τα πηγαινέλα. Στις γιορτές των Χριστουγέννων μείναμε δύο εβδομάδες μαζί. Ε, τη συνέχεια την ξέρεις…

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved