Σερτάμπ Ερενέρ: Δεν θα το πιστεύετε! Αγνώριστη 19 χρόνια μετά την νίκη της στην Eurovision
Showbiz

Σερτάμπ Ερενέρ: Δεν θα το πιστεύετε! Αγνώριστη 19 χρόνια μετά την νίκη της στην Eurovision

Θα μείνετε άφωνοι με την 57χρονη πλέον Σερτάμπ Ερενέρ.

Την Σερτάμπ Ερενέρ την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στην Eurovision 2003 με το τραγούδι «Every Way That I Can» συγκεντρώνοντας συνολικά 167 βαθμούς και προσφέροντας της την νίκη.

Η ίδια κατάγεται από την Τουρκία, γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη στις 4 Δεκεμβρίου 1964 και είναι πλέον 57 ετών. Η Σερτάμπ Ερενέρ μετά την πρώτη θέση στον διαγωνισμό τραγουδιού συνέχισε να ηχογραφεί τραγούδια στα Αγγλικά και στα Τουρκικά και το επόμενο της single, «Here I Am» έγινε επιτυχία και έξω από τα σύνορα της Τουρκίας.

Η τραγουδίστρια έχει κάνει αρκετά ντουέτα με πολλούς καλλιτέχνες, όπως ο Ρίκι Μάρτιν, η Ρουσλάνα αλλά και με την Μαντώ, με την οποία είχαν πάει στη Eurovision την ίδια χρονιά.

Η Σερτάμπ Ερενέρ 19 χρόνια μετά δεν έχει καμία σχέση με τη γυναίκα που γνωρίσαμε και η εξωτερική εμφάνιση της έχει αλλάξει ριζικά. Όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, η Τουρκάλα τραγουδίστρια έχει κάνει κάποιες αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπο προκειμένου να διατηρήσει κομμάτι από την νεότητά της.

Η 57χρονη Σερτάμπ Ερενέρ συνεχίζει να ασχολείται με τον χώρο του τραγουδιού και κάνει αρκετές εμφανίσεις στη χώρα της.

Δείτε την gallery.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved