Δημήτρης Παπαδάτος: «Έχω κάνει ψυχοθεραπεία»
Showbiz

Δημήτρης Παπαδάτος: «Έχω κάνει ψυχοθεραπεία»

O Δημήτρης Παπαδάτος είναι ταλαντούχος, δημιουργικός με μεγάλη αγάπη για την υποκριτική τέχνη και αστείρευτο χιούμορ.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του ανέφερε αν έχει κάνει ψυχοθεραπεία, αν πιστεύει στο κίνημα #MeToo και αν έχει δεχθεί κακοποιητική συμπεριφορά.

-Ψυχοθεραπεία έχετε κάνει;

Έχω κάνει ψυχοθεραπεία και με βοήθησε πάρα πολύ. Νομίζω ότι κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του θα έπρεπε να κάνει. Τρέχουν όλα πάρα πολύ γρήγορα και τρέχουμε κι εμείς να τα προλάβουμε από πίσω τους. Πολλές φορές περνάμε σημαντικά πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή μας, χωρίς καν να τα αναλύσουμε, τα προσπερνάμε. Κάποια στιγμή λοιπόν, όλα αυτά βγαίνουν στην επιφάνεια και γίνεται το λεγόμενο κρακ.

-Για να είναι κάποιος σπουδαίος ηθοποιός πρέπει να είναι και σπουδαίος άνθρωπος;

Για εμένα, πρέπει να είσαι άνθρωπος ούτως ή άλλως. Η λέξη σπουδαίος είναι σπουδαία. Πάντα με αφορά πρώτα ο άνθρωπος και μετά ο καλλιτέχνης μέσα στον άνθρωπο. Γιατί αυτόν τον αντιμετωπίζεις και στην καθημερινότητά σου, ενώ τον καλλιτέχνη τον αντιμετωπίζεις για κάποιες ώρες σε μια παράσταση ή μέσα από την τηλεόρασή σου.

-Πιστεύετε στο κίνημα metoo;

Ναι, πιστεύω στα κινήματα. Καταδικάζω τη βία όχι μόνο από που κι αν προέρχεται, αλλά από όπου κι αν ξεπετάγεται, καθώς βία έχουμε παντού. Συμφωνώ στο οι άνθρωποι να μιλάνε.

-Έχουν ξεκινήσει οι δικές των συναδέλφων σας που καταγγέλθηκαν. Ποια είναι η γνώμη σας για όλο αυτό;

Όσον αφορά το κομμάτι της δικαιοσύνης, είναι κομμάτι της δικαιοσύνης. Θεωρώ ότι αυτοί οι άνθρωποι θα κάνουν σωστά τη δουλειά τους και θα αποκαλυφθεί η όποια αλήθεια απέναντι σε αυτόν τον αγώνα που έχουν ξεκινήσει οι συνάδελφοί μου. Από εκεί και πέρα εγώ μόνο ως παρατηρητής μπορώ να το δω, μέχρι να βγουν οι αποφάσεις και να μπορούμε να συζητήσουμε εκτενέστερα.

-Εσείς έχετε δεχτεί κακοποιητικές συμπεριφορές;

Γενικά έχουν συμβεί διάφορα πράγματα. Ωστόσο είναι τέτοιος ο χαρακτήρας μου, που έχω μπορέσει και έχω επιληφθεί του θέματος εκείνη τη στιγμή. Μιλάω, αντιμετωπίζω την όποια κατάσταση εκείνη την ώρα, με όποιο ρίσκο. Βάζω όρια και όποιος δεν τα αντιλαμβάνεται είμαι πάντα εκεί για να τους δείξω σθεναρά ότι δεν μπορούν να τα ξεπεράσουν.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved