Τα καλύτερά μας χρόνια: Υβόννη Μαλτέζου: Πάσχα στο Πήλιο μετά το φινάλε! (Αποκλειστικές φωτό)
Showbiz

Τα καλύτερά μας χρόνια: Υβόννη Μαλτέζου: Πάσχα στο Πήλιο μετά το φινάλε! (Αποκλειστικές φωτό)

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Τα καλύτερά μας χρόνια στην ΕΡΤ προβλήθηκε, οπότε και τα γυρίσματα έχουν τελειώσει!

Έτσι λοιπόν και οι ηθοποιοί κάνουν ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις για να κάνουν πράγματα που αγαπούν με τους κοντινούς τους ανθρώπους.

Η Υβόννη Μαλτέζου, η οποία πρωταγωνιστούσε στην συγκεκριμένη σειρά της ΕΡΤ, διατηρεί εξοχική κατοικία στο Πήλιο και συγκεκριμένα στο χωριό Κισσός.

Έτσι λοιπόν, επέλεξε και φέτος να περάσει την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα στο εξοχικό της και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr την εντόπισε και την απαθανάτισε στην πλατεία του χωριού την ώρα που πήγαινε στην εκκλησία, το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Υβόννη Μαλτέζου και στο παρελθόν επέλεγε τον Κισσό για να περάσει αυτές τις ημέρες ενώ της άρεσε πάντα να ψέλνει στην εκκλησία και κατά την περιφορά του Επιταφίου.

«Στην ζωή μου ήρθαν όλα ομαλά, και με τον άντρα μου τον Λάκη Παπαστάθη, με τον οποίο είμαστε σχεδόν σαράντα χρόνια μαζί. Η σχέση μας έχει μία ιδιομορφία όμως, δεν ζούμε μαζί, ζούμε σε ξεχωριστά σπίτια, αλλά υπάρχει το πνεύμα της οικογένειας. Δεν συγκατοικούμε αλλά είμαστε και μαζί. Κάνουμε διακοπές μαζί, οικογενειακά τραπέζια, επειδή υπάρχει ένα παιδί το οποίο μας συνδέει, ζούμε και στην ίδια περιοχή, οπότε συνδεόμαστε με κάποιο τρόπο», είχε δηλώσει πρόσφατα η ίδια.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved