Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: Οι πρώτες εξωτικές διακοπές με το γιο τους στον Μαυρίκιο
Showbiz

Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: Οι πρώτες εξωτικές διακοπές με το γιο τους στον Μαυρίκιο

Πασχαλινές διακοπές στον εξωτικό Μαυρίκιο έκαναν ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ.

Μαζί τους φυσικά ήταν και ο μικρός Χρήστος, ο οποίος πραγματοποίησε το πρώτο του υπερατλαντικό ταξίδι καθώς το ζευγάρι λατρεύει το μοναχογιό του και δεν τον αποχωρίζεται ποτέ.

Οι τρεις τους απόλαυσαν στο έπακρο την απόδραση τους σε αυτό τον , επίγειο παράδεισο με τις λευκές παραλίες, τους φοίνικες και την άγρια φύση ολοζώντανη μπροστά στα μάτια τους.

Είναι εμφανέστατη η αγάπη που μοιράζονται τα μέλη της οικογένειας του γνωστού φωτογράφου. Φυσικά, ο μικρός Χρήστος, που είχε ρόλο εξερευνητή παρατηρώντας με τεράστιο ενδιαφέρον τα εξωτικά πτηνά και τις μαϊμούδες που κυκλοφορούσαν ελεύθερες γύρω τους, ήταν στο επίκεντρο της προσοχής των γονιών του. Οι τρεις τους αξιοποίησαν κάθε λεπτό της διαμονής τους στο νησί με εξορμήσεις, μεταξύ άλλων, σε όλες τις παραλίες του Μαυρίκιου, που φημίζονται για τα κρυστάλλινα νερά τους. Το ζευγάρι ωστόσο συνδύασε business&pleasure αφού παράλληλα έκανε τη φωτογράφηση για τις νέες κολεξιόν makeup και κοσμημάτων Anita Brand.

Μάλιστα, μετά από πολλά χρόνια, η ίδια η Ανίτα Μπραντ ανέλαβε χρέη μοντέλου και πόζαρε στο φακό του συζύγου της. Ο Χάρης Χριστόπουλος έχει κάνει αμέτρητες φωτογραφίσεις σε τοποθεσίες του Ειρηνικού και του Ινδικού Ωκεανού και λατρεύει το φως και τα χρώματα τους.

Οταν τα φωτογραφικά sessions ολοκληρώνονταν, η οικογένεια εξερευνούσε το νησί μέχρι το απόγευμα, οπότε και επέστρεφε στο κατάλυμα της, ένα σπίτι πάνω σε λευκή άμμο, δύο Ρήματα από την παραλία. Ο φωτογράφος σχολίασε στο Instagram του: «Οι πιο ωραίες διακοπές της ζωής μου γιατί είμαστε μαζί». Το ζευγάρι άλλωστε βιώνει τα πάντα από την αρχή μέσα από τα μάτια του μικρού Χρήστου και το φίλτρο του γονιού.

Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved