Η Καραβάτου στο gossip-tv:«Γιατί να μου φερθεί καλά η τηλεόραση; Αυτό είναι κάτι πολύ απρόσωπο»
Showbiz

Η Καραβάτου στο gossip-tv:«Γιατί να μου φερθεί καλά η τηλεόραση; Αυτό είναι κάτι πολύ απρόσωπο»

Την οικοδέσποινα του «Τι λες τώρα», που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στο Mega, Κατερίνα Καραβάτου φιλοξένησε το νέο podcast του Gossip-tv.gr Showbiz Oclock.  

Κι αν κάτι μπορεί να πει κανείς με σιγουριά για την Θεσσαλονικιά που μετράει ήδη 18 χρόνια τηλεοπτικής πορείας και πολλές επιτυχίες, είναι πως δεν το βάζει εύκολα κάτω, ότι κι αν της τύχει.

Και η αλήθεια είναι ότι κλήθηκε να αντιμετωπίσει αρκετές «στραβές» σε όλη αυτήν την διάρκεια της διαδρομής της στον χώρο της τηλεόρασης. Ίσως γι’ αυτό και συχνά πυκνά ο οργανισμός της ξεσπάει σε διάφορα δερματικά προβλήματα. Που για εκείνη είναι και το «καμπανάκι» πως πρέπει να προσέξει παραπάνω τον εαυτό της.

Μεγάλωσε με το σύνδρομο του καλού παιδιού, όπως η ίδια λέει και με την «καταπίεση» να μη δίνει δικαιώματα. Πώς ήταν άραγε να έχει καθηγητές της στο σχολείο και τους δύο γονείς της;

Έκανε την επανάστασή της; Τι τους κράτησε κρυφό μέχρι την τελευταία στιγμή;

Ακόμα αποκαλύπτει πως έχει εργαστεί, τόσο ως ηθοποιός (έχει παίξει σε παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη), όσο και ως δασκάλα Γαλλικών (που είναι και το πτυχίο της) και παραδέχεται πως παρά τον χωρισμό από τον Κρατερό Κατσούλη ανάμεσά τους υπάρχει πάντα αγάπη και δεν θα ήθελε να αλλάξει αυτό.

Πώς είναι ως μαμά, τι θέλει για τα παιδιά της και τέλος τι επιφυλάσσει το τηλεοπτικό μέλλον για εκείνη. Αυτά και άλλα πολλά σε ένα podcast που αξίζει να ακούσετε.

Η παρουσιάστρια για τα δερματικά προβλήματα δήλωσε:«Όλα τα ψυχοσωματικά, έρχονται όταν δεν είμαι καλά, δεν αισθάνομαι χαρούμενη, αρχίζουν και εμφανίζονται τέτοια πράγματα πάνω μου. Για μένα αυτό είναι ένα ‘’καμπανάκι’’, το οποίο είναι σημαντικό γιατί αυτό με έχει σώσει από πολλά πράγματα. Μόλις βλέπω ότι κάτι τέτοιο λέω ‘’Κατερίνα όπα, πάμε».

Για το αν της έχει «φερθεί» καλά η τηλεόραση, είπε:«Παλιά θα σου έλεγα ότι πέρασα πολύ δύσκολα πράγματα, τώρα θα σου έλεγα γιατί να μου φερθεί καλά η τηλεόραση. Αυτό είναι κάτι πολύ απρόσωπο. Εμένα με ενδιαφέρει οι άνθρωποι, στους οποίους αποδεδειγμένα έχω προσφέρει καλή δουλειά να καταλαβαίνουν τις καλές προθέσεις μου, τον επαγγελματισμό μου, την ηθική μου και να βλέπουν τον τρόπο με τον οποίο κινούμαι και να εκτιμούν».

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη του podacast εδώ.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved