SHOWBIZ O’CLOCK • ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 26

Η Κατερίνα Καραβάτου στο Showbiz o’clock

00.00/40:06

It’s showbiz time! Τα πιο γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz έρχονται στο στούντιο με τη Διονυσία Ζαπατίνα και αποκαλύπτονται όπως δεν τους έχετε ξανακούσει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ PODCAST

Spotify Apple Google

SHOWBIZ O’CLOCK - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Showbiz

Kατερίνα Καραβάτου: Η άγνωστη «σχέση» της με την Ρένια Λουιζίδου, ο χωρισμός και το «καμπανάκι»

Την οικοδέσποινα του «Τι λες τώρα», που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στο Mega, Κατερίνα Καραβάτου, φιλοξενούμε στο νέο podcast του Gossip-tv.gr Showbiz O’ Clock αυτή την εβδομάδα.

Κι αν κάτι μπορεί να πει κανείς με σιγουριά για την Θεσσαλονικιά που μετράει ήδη 18 χρόνια τηλεοπτικής πορείας και πολλές επιτυχίες, είναι πως δεν το βάζει εύκολα κάτω, ότι κι αν της τύχει.

Και η αλήθεια είναι ότι κλήθηκε να αντιμετωπίσει αρκετές «στραβές» σε όλη αυτήν την διάρκεια της διαδρομής της στον χώρο της τηλεόρασης. Ίσως γι’ αυτό και συχνά πυκνά ο οργανισμός της ξεσπάει σε διάφορα δερματικά προβλήματα. Που για εκείνη είναι και το «καμπανάκι» πως πρέπει να προσέξει παραπάνω τον εαυτό της.

Μεγάλωσε με το σύνδρομο του καλού παιδιού, όπως η ίδια λέει και με την «καταπίεση» να μη δίνει δικαιώματα. Πώς ήταν άραγε να έχει καθηγητές της στο σχολείο και τους δύο γονείς της;

Έκανε την επανάστασή της; Τι τους κράτησε κρυφό μέχρι την τελευταία στιγμή;

Ακόμα αποκαλύπτει πως έχει εργαστεί, τόσο ως ηθοποιός (έχει παίξει σε παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη), όσο και ως δασκάλα Γαλλικών (που είναι και το πτυχίο της) και παραδέχεται πως παρά τον χωρισμό από τον Κρατερό Κατσούλη ανάμεσά τους υπάρχει πάντα αγάπη και δεν θα ήθελε να αλλάξει αυτό.

Πώς είναι ως μαμά, τι θέλει για τα παιδιά της και τέλος τι επιφυλάσσει το τηλεοπτικό μέλλον για εκείνη. Αυτά και άλλα πολλά σε ένα podcast που αξίζει να ακούσετε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved