Κατερίνα Παπουτσάκη: Η μεγάλη αλλαγή και η αφιέρωση στα παιδιά της
Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η μεγάλη αλλαγή και η αφιέρωση στα παιδιά της

Μια μαμά δεκάδων ταχυτήτων είναι η Κατερίνα Παπουτσάκη με προτεραιότητα φυσικά τα δυο της αγόρια

Η ηθοποιός, η οποία σημειώνει τεραστία επιτυχία μέσα από το ρόλο της στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια», αυτό το διάστημα λόγω Πάσχα απέχει από τις επαγγελματικές της δραστηριότητες και αποκάλυψε τη μεγάλη αλλαγή που έκανε για χάρη των δυο της γιων.

Η ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία με τα δυο νέα τατουάζ στο κορμί της, χαράσσοντας τις ημερομηνίες γέννησης του Μάξιμου και του Κίμωνα.

Δες τη φωτογραφία

«Νομίζω πως είμαι μια κανονική μαμά, που φροντίζει τα παιδιά της, τις δραστηριότητες τους κ.λπ. Μόνο τον τελευταίο μήνα δεν είμαι τόσο ενεργή όσο συνήθως. Ο μικρός είναι 3 ετών, αλλά με τον Μάξιμο, που είναι 9, κάναμε μια συζήτηση και κατάλαβε πως θα ήταν μόνο για ένα μήνα. Έτσι το αποφάσισα, αν και με πολλές ενοχές. Γενικά, είμαι πάρα πολύ εκεί και θέλω να είμαι εκεί, όχι επειδή το προστάζει ένας κώδικας, τον οποίο έχω έτσι κι αλλιώς ως άνθρωπος, αλλά επειδή το θέλω και νιώθω ότι είναι απαραίτητο».

Πρόσφατα το ζευγάρι με αφορμή τα γενέθλια του μικρού Κίμωνα έκαναν και ονοματοδοσία. «Είναι μία απόφαση με τον Παναγιώτη να μην βαφτίσουμε τον δεύτερο γιο μας και να κάνουμε ονοματοδοσία. Δεν θα ήθελα να την συζητήσω περαιτέρω», είχε πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved