Γκουντάρας – Κάκκαβα: Μεγάλη Παρασκευή και λαχτάρισαν στην Εθνική οδό – Δείτε τι έπαθαν
Showbiz

Γκουντάρας – Κάκκαβα: Μεγάλη Παρασκευή και λαχτάρισαν στην Εθνική οδό – Δείτε τι έπαθαν

Η περιπέτεια του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Ναταλί Κάκκαβα που τους τρόμαξε.

Αρκετός κόσμος αναχωρεί από χθες (21/4) για να περάσει το Πάσχα είτε στο χωριό του είτε σε κάποιον άλλον προορισμό. Έτσι και ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα πήραν τα δύο τους παιδιά και αναχώρησαν για τις Πασχαλινές τους διακοπές.

Ωστόσο τι κι αν είναι Μεγάλη Παρασκευή, το ζευγάρι λαχτάρισε κατά την διάρκεια του ταξιδιού. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως είχαν ένα μικρό ατύχημα καθώς έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου τους.

«Και κάπως έτσι ξεκίνησαν οι Πασχαλινές μας διακοπές… Τι μπορεί να συμβεί σε μια στιγμή. Ενώ ήμασταν στην εθνική οδό το λάστιχο έσκασε ξαφνικά.. Ευτυχώς ήμασταν κοντά στα διόδια και δεν τρέχαμε.. Δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα γινόταν εάν αυτό συνέβαινε λίγα χιλιόμετρα νωρίτερα όταν πηγαίναμε με μεγαλύτερη ταχύτητα..», έγραψε χαρακτηριστικά η Ναταλί Κάκκαβα.

Και πρόσθεσε:«Γι’ αυτό ας κάνουμε το σταυρό μας και να νιώθουμε τυχεροί για κάθε ημέρα που ξημερώνει και είμαστε καλά… Επίσης είναι συγκινητικό πόσοι άνθρωποι προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν.. Γιατί ό,τι και να γίνεται δίπλα μας, όσο και αν η καρδιά μας μαυρίζει από αυτά που συμβαίνουν, την ανθρωπιά μας δεν θα μας την πάρουν ποτέ.. Καλή Ανάσταση να έχουμε..»

Δείτε την gallery.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved