Γιάννης Καλλιάνος: Το πρώτο Πάσχα με τον γιο τους - Η τρυφερή φωτό που «γκρέμισε» το Instagram
Showbiz

Γιάννης Καλλιάνος: Το πρώτο Πάσχα με τον γιο τους - Η τρυφερή φωτό που «γκρέμισε» το Instagram

Ο Γιάννης Καλλιάνος διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του καθώς έχει έρθει στον κόσμο από το περασμένο καλοκαίρι, ο καρπός του έρωτά του με την σύζυγό του, Χάρις Δαμιανού.

Το φετινό Πάσχα είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό για τον μετεωρολόγο καθώς απολαμβάνει τις πρώτες πασχαλινές διακοπές με τον γιο του. Το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ένα μικρό ταξίδι στην Καλαμάτα και όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες περνάει ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές.

Ο Γιάννης Καλλιάνος δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία σειρά από φωτογραφίες από την εξόρμηση τους και από τον ρόλο του ως μπαμπάς.

«Πρώτες Πασχαλινές διακοπές με τον μπέμπη μας στο γυναικοχώρι» έγραψε ο ίδιος στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξη του είχε δηλώσει:«Η αλήθεια είναι αυτή. Αν και έχω πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις όλο αυτό το χρονικό διάστημα και οι ημέρες μου είναι, γεμάτες λόγω της Βουλής, του Μega, του πολιτικού γραφείου που διατηρώ και του κόσμου που συναντώ καθημερινά έξω στους δρόμους, νιώθω ευτυχισμένος και πλήρης. Αρχίζω να καταλαβαίνω την ομορφιά του να είσαι γονιός, να. είσαι μπαμπάς, να ενδιαφέρεσαι πιο πολύ και από τον ίδιο σου τον εαυτό για ένα άλλο πρόσωπο που έχει μπει στη ζωή σου τους τελευταίους μήνες, να το αγαπάς υπερβολικά και να χαμογελάς από ευτυχία στη σκέψη του. Για να το περιγράψω μετεωρολογικά, διανύω την πιο ηλιόλουστη περίοδο της ζωής μου».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved