Χρηστίδου: Έκανε την επιθυμία του γιου της πράξη- Οι πρώτες εικόνες από το ταξίδι τους στο Ντουμπάι!
Showbiz

Χρηστίδου: Έκανε την επιθυμία του γιου της πράξη- Οι πρώτες εικόνες από το ταξίδι τους στο Ντουμπάι!

Η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να κάνει ένα ιδιαίτερο δώρο στους γιούς της και να πάνε μαζί ένα υπέροχο ταξίδι στο Ντουμπάι, μιας και ο μεγάλος της γιος, ο Φίλιππος, της το ζητούσε περίπου δυο χρόνια. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, με τους τηλεθεατές να την παρακολουθούν κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από την εκπομπή της, "Χαμογέλα και πάλι".

Η Σίσσυ Χρηστίδου αγαπάει πολύ τα ταξίδια, μιας και μέσα από αυτά μπορεί να ανακαλύψει νέους πολιτισμούς και να δημιουργήσει νέες εικόνες με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η πανδημία του κορονοϊού όμως, τα τελευταία δυο χρόνια, δεν της επέτρεπε να κάνει τα ταξίδια που ήθελε, μιας και οι περιορισμοί ήταν πάρα πολλοί, λόγω της έντονης διασποράς. Αυτήν την φορά όμως και ενώ τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα είπε να το τολμήσει και να κάνει αυτό που της είχε ζητήσει ο μεγαλύτερος γιος της, Φίλιππος.

Μετά από τις ημέρες του Πάσχα, τις οποίες και η παρουσιάστρια με τα παιδιά της πέρασε στην Θεσσαλονίκη, το απόγευμα της Κυριακής (24-4) δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο μέσα από το αεροπλάνο, ενημερώνοντας όλους τους διαδικτυακούς της φίλους ότι πηγαίνουν στο Ντουμπάι, έναν προορισμό, που ο Φίλιππος της το ζητούσε επίμονα επί δυο χρόνια και θέλησε να του κάνει το χατίρι και να ταξιδέψουν οικογενειακώς σε αυτόν τον επίγειο παράδεισο.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που δημοσίευσε μέσα στο αεροπλάνο:

Μάλιστα, η παρουσιάστρια έγραψε χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή της: «Το πρώτο μας μεγάλο οικογενειακό ταξίδι μετά από δυο χρόνια, θα είναι και το πρώτο μας ταξίδι στο Ντουμπάϊ! Το ζητάει ο Φίλιππος εδώ και χρόνια και ποιος μπορεί να του αντισταθεί..; Σίγουρα όχι εγώ! Dubai here we come…»

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved