Μελαγχολικό το φετινό Πάσχα για πολλούς celebrities! Έτσι βιώνουν το δικό τους πένθος
Showbiz

Μελαγχολικό το φετινό Πάσχα για πολλούς celebrities! Έτσι βιώνουν το δικό τους πένθος

Πάσχα 2022: Δύο μέρες πριν το Πάσχα και όλοι περιμένουμε πώς και πώς να περάσουμε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Πολλοί έχουν ήδη φύγει και για τα χωριά τους και το φετινό Πάσχα θα θυμίζει τον παλιό καλό καιρό πριν από τις καραντίνες και τον κορονοϊό.
Υπάρχουν όμως κάποιοι άνθρωποι που μπορεί να περάσουν καλά φέτος, όμως, κάποιοι θα τους λείπουν αφού ο χαμός τους είναι πρόσφατος.
Και ανάμεσα σε αυτούς που θα περάσουν ένα μελαγχολικό Πάσχα είναι κάποιοι αγαπημένοι celebrities.

Ας ξεκινήσουμε από την Ελισάβετ Μουτάφη. Η αγαπημένη ηθοποιός είπε πρόσφατα το τελευταίο αντίο στον πατέρα της. Η ηθοποιός και κληρονόμος του ατελιέ μόδας του θείου της Μάκη Τσέλιου έχασε τον πατέρα της, κάτι που είχε κάνει γνωστό μέσα από ένα πραγματικά πολύ συγκινητικό μήνυμά της στο instagram. Ευτυχώς όμως για εκείνη έχει κοντά της ανθρώπους που την αγαπούν και την νοιάζονται...

Ο Τάκης Καραγκούνιας συμμετέχει στο φετινό Survivor. Ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ενημερώθηκε στον Άγιο Δομίνικο για το γεγονός ότι ο μπαμπάς του έφυγε από τη ζωή και ήταν συντετριμμένος. Ωστόσο, επέλεξε να περάσει το πένθος του εκεί και να μην επιστρέψει στην Ελλάδα. Το πώς θα πενθήσει είναι δικός του λογαριασμός και δεν τον ένοιαξε καθόλου "τι θα πει ο κόσμος".

Αυτό που τρόμαζε και μόνο σαν σκέψη τη Σίσσυ Χρηστίδου, τελικά συνέβη και όπως αποδείχτηκε, ήταν αναπόφευκτο! Η πολυαγαπημένη της μητέρα έφυγε από τη ζωή και η Σίσσυ ήταν πιο στενοχωρημένη από ποτέ.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσα από τα social media και ένα πραγματικά σπαρακτικό μήνυμα που συνόδευε με φωτογραφίες. Φέτος θα περάσει όμως όσο καλύτερα μπορεί με τα παιδιά της και αγαπημένους φίλους.

Δύσκολο θα είναι το φετινό Πάσχα και για τον Τάκη Ζαχαράτο ο οποίος έχασε τον πατέρα του από κορονοϊό. Ο Τάκης Ζαχαράτος είχε μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν για την οικογένειά του, λέγοντας για τους γονείς του ότι από την αρχή τον στήριξαν σε αυτό που είχε επιλέξει να κάνει ως επάγγελμα και μάλιστα ο πατέρας του πάντα του έλεγε το πόσο ταλέντο έχει. Γι΄αυτό κι εκείνος συνεχίζει όπως ήταν, δίνει βάση στα επαγγελματικά του και παίρνει από τον πατέρα του τη δύναμη που χρειάζεται!

Τρεις σχεδόν μήνες μετά το θάνατο της μητέρας της Κατερίνας Καραβάτου, έφυγε από τη ζωή και η αγαπημένη της θεία. Τη δυσάρεστη είδηση μοιράστηκε η ίδια η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντάς μας πως βυθίστηκε πάλι στο πένθος. Η ίδια, για αρκετό καιρό ήταν στις μαύρες της όμως τώρα προσπαθεί να σκέφτεται θετικά και να πορεύεται με χαρά και αισιοδοξία.

Η Λίνα Σακκά φέτος θα κάνει Πάσχα χωρίς τον μπαμπά της. Η ίδια τον αποχαιρέτισε μέσα από τα social media γράφοντας: «Αυτός ο άνθρωπος είναι ο πατέρας μου, ο ήρωας μου, το είδωλο μου, μου δίδαξε αγάπη, μου δίδαξε σεβασμό, μου δίδαξε να σέβομαι την διαφορετικότητα ,πίστεψε σε εμένα και υποστήριξε τα όνειρα μου, δε μου αρνήθηκε ποτέ τίποτα, αλλά ήταν πάντα εκεί παρόν για να με προστατεύει!!Ευχαριστώ τον θεό που με ευλόγησε με έναν υπέροχο πατέρα, ελπίζω να γίνω τόσο καλός γονιός και εγώ για το παιδί μου!!!ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΜΟΥ!!!ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ».

Η Αγγελική Ηλιάδη ήταν στο ριάλιτι Φάρμα όταν πληροφορήθηκε ότι έχασε ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της ζωής της, τον πατέρα της. Η τραγουδίστρια έμαθε για τον θάνατο του πατέρα της και αποχώρησε από τον αχυρώνα και λίγο μετά και από το παιχνίδι. Ωστόσο, το θετικό μέσα σε αυτό για εκείνη, ήταν ότι γνώρισε τον Γρηγόρη Αναστασιάδη και σύναψε μαζί του σχέση.

Ο 21χρονος αναρριχητής και αθλητής του ορειβατικού σκι Ερμής Θεοχαρόπουλος, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε γκρεμό 300 μέτρων στα Τζουμέρκα, ήταν το βαφτιστήρι της Τζώρτζιας Κεφαλά.
«Ηταν ένας νέος άνθρωπος, πολλά υποσχόμενος. Η χώρα έχει ανάγκη από τέτοια μυαλά και ανθρώπους νέους, που θέλουν να προσφέρουν. Το παιδί δεν είχε πάθει τίποτα στα ζωτικά του όργανα. Η σπονδυλική του στήλη ήταν ακέραιη, δεν είχε σπάσει ούτε ένα πλευρό, ούτε μία κλείδα, το κεφάλι του ήταν μια χαρά και όλα τα υπόλοιπα θα μπορούσαν να φτιαχτούν. Είδαμε ότι από έλλειψη συντονισμού χάθηκε ακόμα μία ζωή», είπε η ίδια σε συνέντευξή της, συντετριμμένη.

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε φέτος και η Ανίτα Μπραντ, σύζυγος του γνωστού φωτογράφου και παρουσιαστή Χάρη Χριστόπουλου καθώς έχασε τον πατέρα της.
Η Ανίτα Μπραντ βαθύτατα στενοχωρημένη και σε μία προσπάθεια να μαζέψει τα κομμάτια της όπως και η ίδια παραδέχτηκε, θέλησε να μοιραστεί την τραγική είδηση με τους διαδικτυακούς της φίλους αλλά και τα συναισθήματά της μετά τον χαμό ενός τόσο αγαπημένου της προσώπου. Τώρα, φαίνεται πως σιγά - σιγά ξεπερνάει αυτή την απώλεια και δίνει βάρος στην οικογένειά της και στην ανατροφή του παιδιού της.

Χωρίς τη μητέρα της θα είναι φέτος και η Φαίη Μαυραγάνη. «Α ρε μαμά, α ρε μανούλα», είχε γράψει στη λεζάντα μμια φωτογραφίας που είχε μοιραστεί μαζί μας η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. Η οικογένεια όμως είναι πάνω απ΄όλα κι έτσι προσπαθεί με χαμόγελο να συνεχίσει τη ζωή της.

Ο σκηνοθέτης της σειράς Άγριες μέλισσες, Λευτέρης Χαρίτος, μπορεί να έχει στο πλευρό του την σύντροφό του, Μαρκέλλα Γιαννάτου, όμως, από κοντά του θα λείπει ο πατέρας του αφού έφυγε από τη ζωή.

«Σήμερα το πρωί έφυγε ο πατέρας μας Δημήτρης Χαρίτος πλήρης ημερών.
Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα 10/1, ώρα 13:30 στο Ά Κοιμητήριο Αθηνών», είχε γράψει ο ίδιος στα social media.

Και τι να πει κανείς και τι να γράψει για την Διονυσία Γεωργιάδου, την σύντροφο του αδικοχαμένου ηθοποιού, Πάνου Νάτση.

Η Διονυσία, η οποία είναι τραγουδίστρια και παίζει σαξόφωνο, λάτρευε τον άτυχο ηθοποιό και μάλιστα ετοιμάζονταν να παντρευτούν και να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια. Όμως, δεν πρόλαβαν αφού η μοίρα είχε άλλα σχέδια, κυρίως για εκείνον ο οποίος έχασε τη ζωή του μόλις στα 31 του χρόνια. Ωστόσο η ίδια μέσα στον πόνο και τη θλίψη της ζει ευτυχισμένες στιγμές καθώς όπως η ίδια αποκάλυψε έγινε θεία, αφού τα ξημερώματα της Δευτέρας (28/3) γεννήθηκε ο ανιψιός της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved