Το ερωτικό Πάσχα Βανδή- Μπισμπίκη και η επώνυμη παρέα τους!
Showbiz

Το ερωτικό Πάσχα Βανδή- Μπισμπίκη και η επώνυμη παρέα τους!

Πάσχα 2022: Οι εικόνες από τις όμορφες στιγμές που περασαν την Κυριακή του Πάσχα (24-4) η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν έχουν τέλος, με την τραγουδίστρια και τον ηθοποιό να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. 

Είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και τους καμαρώνουμε σε κάθε νέο τους φωτογραφικό κλικ, μιας και οι δυο τους είναι πολύ ταιριαστοί και αγαπημένοι.

Το φετινό Πάσχα ήταν λίγο διαφορετικό από τα προηγούμενα, με τους περισσότερους να έχουν κανονίσει από καιρό τον προορισμό της εξόρμησής τους, μιας και ήταν η πρώτη φορά μετά από δυο χρόνια που όλοι μας μπορούσαμε να ταξιδέψουμε χωρίς περιορισμούς και να απολαύσουμε τα αγαπημένα μας μέρη. Οι περισσότεροι celebrities πόσταραν φωτογραφίες από τους προορισμούς που επισκέφθηκαν, είτε με τις οικογένειές τους, είτε με πρόσωπα από το φιλικό τους περιβάλλον.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης πέρασαν τις πρώτο τους Πάσχα παρέα και φυσικά δεν έλειψαν τα κοινά τους στιγμιότυπα από το newsfeed του Instagram. Το λατρεμένο ζευγάρι ταξίδεψε μέχρι το ρομαντικό Πήλιο και απόλαυσε μέχρι τελικής πτώσεως το ταξίδι αυτό, μιας και ο καιρός τους το επέτρεπε απόλυτα και μπορούσαν να ευχαριστηθούν και ηλιόλουστες ημέρες. Μάλιστα, είχαν την καλύτερη παρέα, η οποία και απαρτιζόταν από αγαπημένους τους φίλους. Ανάμεσά τους ήταν η Μαρία Καβογιάννη, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, η Μαρία Μπακοδήμου, η Τάνια Τσανακλίδου, ο Κώστας Σκουληκαράκης, ο Δημήτρης Γαλάνης και πολλοί άλλοι.

Υπενθυμίζεται ότι στο συγκεκριμένο σπίτι στο Πήλιο, το οποίο και ανήκει στην Μαρία Καβογιάννη, η Δέσποινα Βανδή έχει περάσει πολύ όμορφες στιγμές τα καλοκαίρια της, μιας και οι δυο τους είναι πολύ καλές φίλες. Από τα στιγμιότυπά της τραγουδίστριας ξεχώρισε εκείνο, που ήταν αγκαλιά με τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη και χόρευαν, με τους δυο τους να κοιτιούνται στα μάτια.

Δείτε όλο το φωτογραφικό άλμπουμ στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved