Φώφη Γεννηματά: Έξι μήνες από τον θάνατό της- Το τρισάγιο και η ανάρτηση του συζύγου της!
Showbiz

Φώφη Γεννηματά: Έξι μήνες από τον θάνατό της- Το τρισάγιο και η ανάρτηση του συζύγου της!

Το πένθος είναι ακόμη πολύ μεγάλο στην οικογένεια της Φώφης Γεννηματά, η οποία και έχασε την ζωή της στις 25 Οκτωβρίου του 2021, νικημένη από την ασθένεια του καρκίνου. 

Πρόκειται για μια από τις γυναίκες πολιτικούς, η οποία και έχει καταφέρει να αφήσει το δικό της στίγμα στην πολιτική ιστορία της χώρας, μιας και ήταν ένας άνθρωπος, που πολεμούσε για τα ιδανικά, τις αξίες και τα πιστεύω του.

Η Φώφη Γεννηματά αντιμετώπιζε από πιο παλιά προβλήματα υγείας με τον καρκίνο και η ίδια είχε καταφέρει να νικήσει την ασθένεια. Παρ' όλα αυτά, η υγεία της, μετά από χρόνια επιδεινώθηκε, με τον σύζυγο της, Ανδρέα Τσούνη, αλλά και τα παιδιά της να μην φεύγουν στιγμή από το πλευρό της και να της δίνουν δύναμη να πολεμήσει και άλλο.

Όση δύναμη και αν επέδειξε η Φώφη Γεννηματά, για να βγει νικήτρια και να καταφέρει να είναι υγιής, ήταν κάτι που την ξεπέρναγε, μιας και στις 25 Οκτωβρίου του 2021, η ίδια έχασε τη ζωή της στο νοσοκομείο.

Από εκείνη την ημέρα, η οικογένειά της, έχει βυθιστεί στο πένθος και την θλίψη, με τον σύζυγό της και τα παιδιά της να μην μπορούν να πιστέψουν ότι έχασαν τον άνθρωπό τους. Το πρωί της Δευτέρας 25 Απριλίου πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο τρισάγιο στη μνήμη της, μιας και ήδη συμπληρώθηκαν έξι μήνες από τον θάνατό της.

Την είδηση γνωστοποίησε ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά, Ανδρέας Τσούνης, με μια δημοσίευσή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook μαζί με διάφορες εικόνες και γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας του: «Σήμερα συμπληρώθηκαν 6 μήνες από τότε που έφυγε τόσο άδικα από κοντά μας η Φώφη Γεννηματά . Συμπληρώνονται επίσης 28 χρόνια από τον πρόωρο χαμό και του Γιώργου Γεννηματά. Μας λείπουν πολύ και θα μας λείπουν πάντα»

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved