Αναστασοπούλου: Το «ασορτί» μαγιό με τις κόρες της, οι πρώτες βουτιές και το απίθανο κορμί της!
Showbiz

Αναστασοπούλου: Το «ασορτί» μαγιό με τις κόρες της, οι πρώτες βουτιές και το απίθανο κορμί της!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο σύζυγός της έχουν δημιουργήσει την πιο υπέροχη οικογένεια, κάτι που αποδεικνύεται και από τα κοινά τους στιγμιότυπα, τα οποία και είναι πολύ συχνά. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, την οποία και το κοινό έχει λατρέψει ιδιαίτερα, μέσα από τους ρόλους που η ίδια έχει ενσαρκώσει, τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο σύζυγός της, Φώτης Μπερνάρντο αποφάσισαν να κάνουν μια ανοιξιάτικη εξόρμηση με τις κόρες τους για τις διακοπές του Πάσχα, μιας και ήθελαν να ξεφύγουν λιγάκι από την πιεστική καθημερινότητα της Αθήνας. Η ηθοποιός είναι αρκετά ενεργή στα social media, με την ίδια να δημοσιεύει σχεδόν καθημερινά posts, αλλά και stories, τόσο από την επαγγελματική, όσο και από την οικογενειακή της ζωή.

Μπορεί η Πηνελόπη Αναστασοπούλου να μην αποκάλυψε τον προορισμό που επισκέφθηκε με την οικογένειά της, αλλά είδαμε ότι τον περισσότερο χρόνο τους τον πέρασαν στη θάλασσα. Μάλιστα, η ηθοποιός, το απόγευμα της Δευτέρας 25 Απριλίου, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες με τις δυο κούκλες κόρες της, την Λυδία και την Ηλέκτρα, να φορούν το ίδιο μαγιό με την μαμά τους και να απολαμβάνουν τις πρώτες τους βουτιές στη θάλασσα για την φετινή σεζόν.

Μάλιστα, η ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά: «Τα πήρε όλα η θάλασσα και άφησε στη θέση τους άπλετη χαρά!»

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved