Κουτσελίνη: Η συγκίνηση για τα γενέθλιά της, η ηλικία της και η επική ατάκα κάνοντας black χιούμορ
Showbiz

Κουτσελίνη: Η συγκίνηση για τα γενέθλιά της, η ηλικία της και η επική ατάκα κάνοντας black χιούμορ

Τα γενέθλιά της είχε η Ζήνα Κουτσελίνη την περασμένη Πέμπτη, αλλά καθότι Μεγάλη Εβδομάδα, η ίδια δεν ήθελε να τα γιορτάσει. Έτσι λοιπόν το μεσημέρι της Τετάρτης (27-04) η στενή της συνεργάτιδα Ρούλα Κουσκουρή μπήκε στο πλατό κρατώντας μια όμορφη τούρτα με την ίδια να της δίνει τις πιο θερμές ευχές της.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα πριν περάσει στις εξελίξεις για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, είπε με συγκίνηση αλλά και χαρά.

«Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να ζήσετε έστω και στο ελάχιστο τις στιγμές που έχω ζήσει μέχρι τα 52 μου χρόνια. Σας ευχαριστώ». Λίγο νωρίτερα η ίδια με ένα black χιούμορ με μια επική ατάκα για την ηλικία της.

«Η Στέλλα θα ήθελε να δει το 72 και να αποχαιρετήσω. Αλλά δεν φοβόμαστε γιατί έχουμε τους καλύτερους να με νεκροτομήσουν!», είπε και όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή

«Δεν έχω μυστικά ομορφιάς, κάνω ό,τι μου κατέβει. Αλλά κάπου βρίσκω την άκρη μου. Πάντα μου λένε τι έχω κάνει. Τους λέω όπου βρω κάτι και μου αρέσει, μπορεί να μπω και να το κάνω. Μου αρέσει πάρα πολύ να κάνω έναν καθαρισμό στο πρόσωπό μου, επίσης μου αρέσει να είμαι περιποιημένη. Από εκεί και πέρα προσπαθώ να κάνω δίαιτα για να διατηρηθώ. Βέβαια τώρα με τον Covid δεν έχω κάνει πολλή γυμναστική», είπε η παρουσιάστρια, και συμπλήρωσε αστειευόμενη:

«Αλλά το καλοκαίρι λέω να κλειστώ μέσα. Κάτι θα γίνει», έχει πει η ίδια για το πώς διατηρεί τη φρεσκάδα της παρά τα 52 της χρόνια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved