Σίσσυ Χρηστίδου: Μοναδικές φωτογραφίες και βίντεο με τους γιους της στην έρημο
Showbiz

Σίσσυ Χρηστίδου: Μοναδικές φωτογραφίες και βίντεο με τους γιους της στην έρημο

Μοναδικές στιγμές για την Σίσσυ Χρηστίδου και τους γιους της στο Ντουμπάι.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε το πρώτο μεγάλο ταξίδι στο εξωτερικό με τους γιους της και επέλεξε ως προορισμό το Ντουμπάι, ικανοποιώντας την επιθυμία του μεγάλου της γιου, Φίλιππου.

Η παρουσιάστρια λατρεύει τα ταξίδια, ωστόσο η πανδημία του κορονοϊού τα τελευταία δυο χρόνια, δεν της επέτρεπαν να κάνει τα ταξίδια που ήθελε, μιας και οι περιορισμοί ήταν πάρα πολλοί. Αυτήν την φορά όμως, εκμεταλλεύτηκε τις διακοπές του Πάσχα και είπε να το τολμήσει και να κάνει αυτό που της είχε ζητήσει ο μεγαλύτερος γιος της.

Μετά από τις ημέρες του Πάσχα, τις οποίες και η παρουσιάστρια με τα παιδιά της πέρασε στην Θεσσαλονίκη, το απόγευμα της Κυριακής (24-4) δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο μέσα από το αεροπλάνο.

Αυτή τη φορά, η Σίσσυ Χρηστίδου, - η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media - έχει δημοσιεύσει αρκετά στιγμιότυπα από τα μέρη που έχουν επισκεφθεί όλοι μαζί οικογενειακώς ενώ σήμερα (28/4) ανέβασε και μια υπέροχη φωτογραφία και μία σειρά από βίντεο με τους τρεις τους στην έρημο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved