Βανέσα Αδαμοπούλου: «Ξαφνικά όλοι είχαν πέσει πάνω μου κι εγώ δεν καταλάβαινα γιατί με ήξεραν»
Showbiz

Βανέσα Αδαμοπούλου: «Ξαφνικά όλοι είχαν πέσει πάνω μου κι εγώ δεν καταλάβαινα γιατί με ήξεραν»

Την Βανέσα Αδαμοπούλου τη γνωρίσαμε το 2006 μέσα από τη μεγάλη επιτυχία «Πάνω στην τρέλα μου».

Η Βανέσα Αδαμοπούλου είχε κάνει πάταγο 2006, τόσο με τη συμμετοχή της στο τραγούδι «Πάνω στην τρέλα μου», όσο και με την εντυπωσιακή παρουσία της. Πλέον, είναι μια δυναμική μανούλα η οποία εξακολουθεί να ασχολείται με την τέχνη της. Στη συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για τη μητρότητα αλλά και για την περίοδο της μεγάλης της επιτυχίας και αποκάλυψε πως η ίδια το αντιμετώπισε όλο αυτό.

Το κομμάτι της μητρότητας έπαιξε ρόλο στο να είστε πιο ανεκτική;

Πάρα πολύ μεγάλο ρόλο, θα έλεγα. Η μητρότητα με δίδαξε την υπομονή. Κάτι που δεν είχα καθόλου, πριν γίνω μητέρα. Συνεχίζω στη ζωή μου να είμαι παρορμητική και να ενθουσιάζομαι εύκολα, αλλά δούλεψα πολύ την υπομονή μου κι αυτό με κάνει να νιώθω περήφανη για τον εαυτό μου. Η μητρότητα θέλει να δουλεύεις πράγματα με τον εαυτό σου και σε κάνει, να θέλεις να γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Αποτελώντας ένα φωτεινό παράδειγμα για το παιδί σου. Γιατί τα παιδιά παρατηρούν κι αντιγράφουν. Προσπαθώ να γίνω πιο ωραίος τύπος για το παιδί μου!

Θεωρείτε τον εαυτό σας αυστηρή μητέρα;

Οι μαμάδες έχουμε από τη φύση μας έναν ψυχαναγκασμό ή να κρατήσουμε χρονοδιαγράμματα και κανόνες. Μου «σκάει» ένας συναγερμός, αν κάτι δεν λειτουργήσει καλά, αλλά από εκεί και πέρα κάθομαι και το επεξεργάζομαι, κατά πόσο είναι καλό για το παιδί. Έχω κάποια αυστηρά πλαίσια, αλλά είμαι πιο ελαστική και διαλλακτική μαμά.

Νιώσατε κάποια έπαρση, ειδικά στην αρχή της πορείας σας, με το τραγούδι «Πάνω στην τρέλα μου»;

Στο συγκεκριμένο τραγούδι, εγώ ουσιαστικά τραγούδησα μόνο το ρεφρέν, ήταν κομμάτι που μοιράστηκα με τος ηθοποιούς της ταινίας. Και ξαφνικά όλοι είχαν πέσει πάνω μου κι εγώ δεν καταλάβαινα γιατί με ήξεραν οι πάντες. Με έπαιρναν τηλέφωνα από εκπομπές και περιοδικά κι εγώ ήμουν στα χαμένα , χωρίς να καταλάβω τι συνέβη. Όλο αυτό με είχε τρομάξει, γιατί δεν είχα προετοιμαστεί για κάτι τέτοιο. Μπορεί λοιπόν κάποια στιγμή να αναρωτηθείς αν όντως έκανες κάτι σημαντικό, αλλά αυτόματα δεν πρέπει να πάρεις και πολύ στα σοβαρά τον εαυτό σού... Να μην νομίζεις ότι κάνεις κάτι σπουδαίο, για να μπορείς να είσαι προσγειωμένος για σένα. Έτσι λειτουργώ εγώ. Κάνω την αγάπη μου επάγγελμα κι προσφέρω χαρά στον κόσμο. Αυτό.

Στο παρελθόν έχει χρειαστεί να κάνετε κι άλλες δουλειές για να επιβιώσετε;

Πριν ασχοληθώ με το τραγούδι (γιατί ήμουν πολύ μικρή όταν ξεκίνησα), αυτό που πρόλαβα να κάνω, ως φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο, ήταν να δουλέψω σέρβις, μπαρ και τέτοια. Άλλωστε , και ποιος δεν έχει δουλέψει, έστω και μία φορά σε αυτά…

Πηγή: ΕΓΩ

Διαβάστε επίσης:

Βανέσσα Αδαμοπούλου: Η εξομολόγηση για το χωρισμό της από τον Παπαζήση - Η σχέση τους σήμερα

Η συγκίνηση της Βανέσσας Αδαμοπούλου για τον θάνατο της μητέρας της – «Δεν ήταν σε καλή κατάσταση»

Βανέσσα Αδαμοπούλου: Θα ξετρελαθείτε με τη σπάνια φώτο με τον γιο της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved