«Κατέρρευσε» η Καίτη Γκρέυ – Μετά από πέντε μήνες έμαθε για τον θάνατο του γιου της
Showbiz

«Κατέρρευσε» η Καίτη Γκρέυ – Μετά από πέντε μήνες έμαθε για τον θάνατο του γιου της

Πέντε μήνες πέρασαν από τη μέρα που ο πατέρας της Αγγελικής Ηλιάδη και γιος της Καίτης Γκρέυ, Βασίλης, έφυγε από τη ζωή.

Η Καίτη Γκρέυ δεν γνώριζε για τον θάνατο του γιου της μέχρι προσφάτως και μόλις το έμαθε, «κατέρρευσε»!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα και της εφημερίδας Espresso, η Καίτη Γκρέυ μόλις έμαθε το δυσάρεστο γεγονός ξέσπασε σε λυγμούς.

Ο Βασίλης Ηλιάδης, παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, επισκεπτόταν συνεχώς το σπίτι της μητέρας του μαζί με τη σύζυγό του Έφη, προκειμένου να της δίνει δύναμη λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει η τραγουδίστρια εδώ και καιρό.

Η είδηση του θανάτου του Βασίλη κλόνισε όλη την οικογένεια, ωστόσο τόσο η Αγγελική Ηλιάδη, όσο και ο αδερφός της, Κώστας, καθώς και η νύφη της Καίτης Γκρέυ κράτησαν μυστικό το τραγικό συμβάν από τη μεγάλη ερμηνεύτρια μέχρι προσφάτως γιατί φοβόντουσαν ότι θα κλονιζόταν η υγεία της.

Τη δυσάρεστη είδηση την έμαθε από τον δεύτερο γιο της η Καίτη Γκρέυ.

«Μάνα, ο Βασίλης έφυγε από τη ζωή, μην τον περιμένεις» ήταν τα λιγοστά λόγια που κατάφερε να ψελλίσει ο δεύτερος γιος της.

Όλο αυτό το διάστημα, η Καίτη Γκρέυ που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, περίμενε υπομονετικά να πάει ο γιος Βασίλης να την επισκεφθεί.

Ο Βασίλης ήταν το πρόσωπο που έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάθε της αφήγηση, ακόμα και στις δυο βιογραφίες που εκδόθηκαν για τη ζωή της, η ίδια μιλούσε με περηφάνια για τα βάσανα που πέρασε για να τον κρατήσει στη ζωή.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved