Γιώργος Δασκουλίδηςς: «Μου έχουν συμβεί διάφορα πράγματα και να με απειλήσουν ακόμα...»
Showbiz

Γιώργος Δασκουλίδηςς: «Μου έχουν συμβεί διάφορα πράγματα και να με απειλήσουν ακόμα...»

Ο Γιώργος Δασκουλίδης παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε, πως όχι μόνο έχει υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές αλλά μάλιστα τον έχουν απειλήσει.

Ο λαϊκός τραγουδιστής, Γιώργος Δασκουλίδης σε πρόσφατη συνέντευξη μίλησε για την κακοποίηση που είχε δεχτεί στο παρελθόν, για το μεγαλύτερο παράπονο που έχει από τη νέα γενιά ενώ μάλιστα αναφέρθηκε και στην απόφαση του να φύγει από την Ελλάδα και να πάει στην Αφρική για δουλειές. Ωστόσο, όπως αναφέρει ο ίδιος δεν πήγαν και πολύ καλά…

Κακοποιητικές συμπεριφορές έχετε δεχτεί;

Υπήρξαν άνθρωποι, όπως άλλωστε συμβαίνει και σε όλα τα επαγγέλματα, οι οποίοι δεν είχαν ούτε το μυαλό, αλλά ούτε και την ικανότητα να μπορούν να σταθούν σε μια δουλειά, με αποτέλεσμα να τους βγαίνει ο κακός τους εαυτός. Μου έχουν συμβεί διάφορα πράγματα και να με απειλήσουν ακόμα, αλλά πάντα τα ξεπερνούσα πολύ εύκολα.

Νιώθετε ότι έχετε καταφέρει ότι θα θέλατε στον χώρο;

Με τίποτα δεν νιώθω ότι έχω καταφέρει όσα θα ήθελα στον χώρο. Είναι πολλά που δεν έχω καταφέρει, αλλά θα ήθελα να τα κάνω και θα προσπαθήσω όσο δεν πάει γι’ αυτό. Νιώθω ακόμα πολύ φρέσκος στη δουλειά.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο σας παράπονο σε αυτή τη δουλειά;

Το μεγαλύτερό μου παράπονο είναι ότι κυρίως τα νέα παιδιά, τα οποία προσπαθούν να πετύχουν, δεν σέβονται. Αυτό η δική μου γενιά δεν το είχε. Σεβόμασταν απόλυτα τους παλιότερους. Αυτό σήμερα δεν υπάρχει. Νιώθω ότι το επίπεδο έχει πέσει πάρα πολύ στη χώρα κι αυτό εμποδίζει τα νέα παιδιά από να συμπεριφέρονται σωστά. Βιάζονται πάρα πολύ να τα κάνουν όλα και κάπου εκεί χάνεται η μπάλα. Δεν μπορείς να γίνεις διευθυντής, με έναν μήνα δουλειάς. Αυτά δεν γίνονται.

Η πιο δύσκολη;

Η πιο δύσκολη βραδιά, ήταν όταν τραγούδησα αφού έχασα τον πατέρα μου. Δεν έγινε το ίδιο βράδυ, αλλά το πρώτο βράδυ που πήγα να δουλέψω, μου φάνηκε αιώνας. Δύσκολο πολύ. Ήταν που συνέειδητοποιησα ότι είναι η πρώτη βραδιά που τραγουδάω και ο πατέρας μου δεν είναι στη ζωή. Ήμασταν πάρα πολύ δεμένοι. Μεγαλώνεις την ίδια βραδιά. Το θέμα βέβαια είναι ότι ο άνθρωπος που έχει έρθει να σε ακούσει, δεν πρέπει ποτέ να καταλάβει πόσο χάλια ψυχολογικά μπορεί να είσαι εσύ.

Σκεφτήκατε ποτέ να τα παρατήσετε και να ακολουθήσετε άλλη επαγγελματική πορεία;

Ναι, όχι απλά το σκέφτηκα, αλλά το έχω κάνει κιόλας. Πριν από αρκετά χρόνια είχα αποφασίσει να πάω να μείνω στην Αφρική. Έμεινα περίπου έναν χρόνο, προσπαθώντας να κάνω κάποιες δουλειές, οι οποίες δεν πήγαν καλά. Εκπληκτική εμπειρία, παρόλο που το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό. Είμαι άνθρωπος που ρισκάρει.

Το μετανιώσατε;

Δεν το μετάνιωσα, από την άποψη του ότι έζησα μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Ωστόσο, οικονομικά σίγουρα το μετάνιωσα.

Πηγή: ΛΟΙΠΟΝ

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Δασκουλίδης: Αυτός είναι ο λόγος που είχε φύγει μόνιμα για Αφρική (Video)

Το πέρασμα του Δασκουλίδη από την Αφρική και η αποτυχία του

Γιώργος Δασκουλίδης: «Έχω κάνει σίγουρα πολλές λάθος επιλογές»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved