Ιωάννα Τούνη: Η αποκάλυψη για την απώλεια κιλών: «Τον τελευταίο καιρό, παραμέλησα τον εαυτό μου...»
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Η αποκάλυψη για την απώλεια κιλών: «Τον τελευταίο καιρό, παραμέλησα τον εαυτό μου...»

Το τελευταίο διάστημα ήταν αρκετά δύσκολο για την Ιωάννα Τούνη, μιας και η πρόσφατη απώλεια της μητέρας της, την έχει συγκλονίσει και προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και να επιστρέψει στην καθημερινότητά της. 

Είναι μια από τις πιο διάσημες influencer στην Ελλάδα, με την ίδια να έχει τεράστιο κοινό στα social media και ιδιαίτερα στο Instagram, όπου και είναι πάρα πολύ ενεργή.

Η Ιωάννα Τούνη μας έχει συνηθίσει σε καθημερινές της αναρτήσεις σχεδόν για όλες της τις δραστηριότητες. Η ίδια είχε κάνει μια αποχή, περίπου δέκα ημερών από τα social media, μιας και μέσα στην μεγάλη εβδομάδα έφυγε από την ζωή η μητέρα της, νικημένη από τον καρκίνο, με τον οποίο και πολεμούσε για περίπου δυόμιση χρόνια.

Μετά από τα πρώτα λόγια της Ιωάννας Τούνη, το απόγευμα της Παρασκευής η ίδια δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μας δείχνει ότι προσπαθεί να επανέλθει στην καθημερινότητά της, μιας και τον τελευταίο καιρό έδινε προτεραιότητα μόνο στην υγεία της μητέρας της. Η ίδια αποκάλυψε ότι το έντονο στρες και η στενοχώρια, την οδήγησαν στο να χάσει κάποια κιλά, ενώ υποσχέθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι είναι έτοιμη να επιστέψει στην γυμναστική και την σωστή διατροφή, για να επανέλθει σωματικά.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη έγραψε στο story της: «Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό έχω παραμελήσει αρκετά τον εαυτό μου, το φαγητό μου και τα πάντα! Αλλά υπόσχομαι στο εξής να προσπαθήσω να εντάξω τη γυμναστική στο πρόγραμμά μου τέσσερις φορές την εβδομάδα τουλάχιστον και να τρώω πιο σωστά! Πριν αρχίσετε, γνωρίζω πως είμαι αδύνατη αλλά όχι επειδή γυμνάζομαι και προσέχω τι τρώω! Τα κιλά που έχασα είναι αποτέλεσμα έντονου στρες και στεναχώριας οπότε θέλω να βρω τους ρυθμούς μου να χάσω κάποια κιλά λίπος και να τα πάρω σε μυικότητα»

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved