Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έκανε τατουάζ με το αρχικό της Ιωάννας Τούνη- Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!
Showbiz

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έκανε τατουάζ με το αρχικό της Ιωάννας Τούνη- Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Το βράδυ της Παρασκευής 29 Απριλίου ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία με την Ιωάννα Τούνη, με τον ίδιο να μας δείχνει το τατουάζ που έχει κάνει για την αγαπημένη του. 

Είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και το αποδεικνύουν συνεχώς, μιας και τα κοινά τους στιγμιότυπα είναι όλο και πιο συχνά και πρωταγωνιστούν στο newsfeed του Instagram.

Η Ιωάννα Τούνη έχει βρει τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο του Δημήτρη Αλεξάνδρου και πλέον δηλώνει ξεκάθαρα ότι είναι το άλλο της μισό. Ο σύντροφός της είναι δίπλα της σε όλα όσα της συμβαίνουν και έχει δηλώσει πολλές φορές ότι την στηρίζει έμπρακτα και πάντοτε βρίσκει τον τρόπο να την κάνει να νιώθει καλύτερα.

Οι τελευταίες ημέρες είναι αρκετά δύσκολες, μιας και έφυγε από την ζωή η μαμά της, λίγες ημέρες πριν το Πάσχα, στην οποία και είχε πολύ μεγάλη αδυναμία. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν έλειψε στιγμή από κοντά της, κάτι που το γνωστοποίησε και η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, μιας και εκείνος έπρεπε να λείψει από την εκπομπή, για να στηρίξει την σύντροφό του.

Το απόγευμα της Παρασκευής 29 Απριλίου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε ένα story με την αγαπημένη του και εκεί παρατηρήσαμε μια πολύ γλυκιά λεπτομέρεια. Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος έχει κάνει στο χέρι του ένα τατουάζ με το αρχικό της γράμμα.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα story που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved