Παπούλια: Η αιχμηρή ανάρτησή της για τους επικριτές της Παλιοσπύρου: «Το "τίποτα" γίνεται "κάποιος"»
Showbiz

Παπούλια: Η αιχμηρή ανάρτησή της για τους επικριτές της Παλιοσπύρου: «Το "τίποτα" γίνεται "κάποιος"»

Η Εβελίνα Παπούλια, με μια δημοσίευσή της στο Instagram "απάντησε" σε όλους εκείνους που σχολιάζουν αρνητικά την Ιωάννα Παλιοσπύρου και το γεγονός ότι βγαίνει δημόσια και μιλά για την ιστορία της. 

Είναι μια από τις πολύ αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού, οι οποίοι την παρακολουθούν και την στηρίζουν τις τελευταίες δεκαετίες σε όλη της την πορεία στην υποκριτική.

Η Εβελίνα Παπούλια είναι αρκετά ενεργή στα social media και πολύ συχνά ανεβάσει περιεχόμενο, τόσο από την καθημερινή της ζωή, όσο και από στιγμές από την επαγγελματική της δραστηριότητα. Αυτήν την φορά, η ίδια θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για το θέμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η ίδια παρακολούθησε την συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου στον Σταύρο Θεοδωράκη και θέλησε να απαντήσει σε όλους εκείνους που επικρίνουν την κοπέλα και το γεγονός ότι έχει γνωστοποιήσει την περιπέτειά της.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η Εβελίνα Παπούλια έγραψε: «Υποκλίνομαι στην δύναμη και την ομορφιά της Ιωάννας… ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ! «Κάποιοι» ενοχλήθηκαν?? «Κάποιοι» είπαν… εθισμός στη δημοσιότητα … και ανέφεραν την κίνηση ως ηδονοβλεψία της φρίκης??? Τι σημασία λοιπόν έχουν αυτοί οι «κάποιοι»?? Αυτοί οι «κάποιοι» είναι «κάποιοι»?? Ή είναι «τίποτα» που θέλουν να γίνουν «κάποιοι»??

Ή είναι «κάποιοι» που στην πραγματικότητα είναι «τίποτα» και αυτό το τίποτα μέσα τους ουρλιάζει να εκτονωθεί?? Ή το «τίποτα» γίνεται «κάποιος» μέσα από Κάποιον κάνοντας τον «τίποτα» για να γίνει «κάποιος» στα μάτια των άλλων??

Μακάρι όλοι αυτοί οι «τιποτα-καποιοι» κάποια στιγμή να αναλογιστούν πόση ψυχική δύναμη χρειάζεται κάποιος να αντιμετωπίσει αυτό που Συνέβη στην Ιωάννα και να σταματήσουν να καταθέτουν τις κακόβουλες σκέψεις τους!! Υπάρχει πολύς πόνος εκεί έξω παιδιά!!!

Δεν χρειάζεται να πληγώνουμε ο ένας τον άλλον δεν βγαίνει κανένα κέρδος από αυτό!! Αν κάποιοι θέλετε να γίνεται κάποιοι μη γίνεστε τίποτα!! Γιατί το τίποτα έχει και αυτό τον ήχο του!! Μη γίνεστε τίποτα στα μάτια των άλλων!! Και αν θέλετε να γίνετε κάποιοι, μη γίνεστε μέσα από το τίποτα. Σας αγαπώ όλους!!

Καλύτερα όταν μιλάμε να λέμε όμορφα πράγματα!! Θα γίνει πιο όμορφη η ζωή μας!! Έχω πίστη σε αυτό που λέω!! Σας ικετεύω να λέτε όμορφα πράγματα θα νιώθετε και εσείς καλύτερα και οι άλλοι που θα βρίσκονται πλάι σας!!!»

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved