Στέλιος Κρητικός: Βάφτισε την κόρη του – Το συγκινητικό του μήνυμα
Showbiz

Στέλιος Κρητικός: Βάφτισε την κόρη του – Το συγκινητικό του μήνυμα

Την μικρή του κόρη βάφτισε ο Στέλιος Κρητικός.

Ο ηθοποιός μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram μοιράστηκε δυο φωτογραφίες με τη μικρή Χριστίνα ενώ τα λόγια του ευτυχισμένου μπαμπά, ήταν άκρως συγκινητικά!

«Χριστίνα 💖
Σήμερα βαφτιστήκαμε 🌟 Ευχόμαστε όλα τα καλά σε όλους με υγεία και να μην αφήνετε οικογενειακές στιγμές να φεύγουν ανεκτίμητες ‼️‼️‼️», έγραψε ο ίδιος

Δες τις φωτό στη gallery

«Μεγάλωσα σε μια πολύ μεγάλη και δεμένη, οικογένεια και θυμάμαι ότι πάντα το σπίτι μας ήταν ανοιχτό και γεμάτο κόσμο. Η οικογένεια του πατέρα μου αποτελούνταν από επτά παιδιά, ενώ της μητέρας μου από πέντε. Κάθε Κυριακή αυτές οι δυο μεγάλες και αγαπημένες οικογένειες συναντιούνταν στην Καλλιθέα Ρόδου. Δεν υπήρχαν τηλέφωνα τότε, ξέραμε όμως ότι είχαμε το ραντεβού μας. Μαζευόμασταν για να ψήσουμε και να φάμε όλοι μαζί και τα παιδιά είχαμε ως δεδομένο ότι η Κυριακή είναι για πολύ παιχνίδι, φαγητό και οικογενειακή συγκέντρωση.

Ήμουν εξοικειωμένος με τη σκέψη μιας πολυμελούς οικογένειας καθώς μεγάλωσα με πολύ κόσμο γύρω μου. Ως παιδιά, με τα τρία αδέρφια μου εισπράξαμε πολλή αγάπη και φροντίδα. Μεγαλώσαμε με τις ιστορίες της γιαγιάς, ήμαστε μία αγκαλιά και μία γροθιά ο ένας για τον άλλο. Ως ενήλικος, κάθε φορά που ερχόταν ένα παιδί στη ζωή μου, σε κάθε γέννηση, ένιωθα πως ήθελα και άλλο. Η ίδια η ζωή μου γεννούσε την επιθυμία να κάνω μια μεγάλη οικογένεια, κι έτσι φτάσαμε στα τέσσερα παιδιά. Φυσικά, σε αυτά το σημείο θα πρέπει να αναφέρω ότι αυτό το συναίσθημα μου το ενέπνεαν οι συγκεκριμένες σύντροφοι με τις οποίες απέκτησα τα παιδιά μου και η αξιόλογη σχέση που έχουμε.», είπε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved