Αργύρης Αγγέλου: Θύμα διάρρηξης για έκτη συνεχόμενη φορά ο ηθοποιός- Το post του στο Instagram!
Showbiz

Αργύρης Αγγέλου: Θύμα διάρρηξης για έκτη συνεχόμενη φορά ο ηθοποιός- Το post του στο Instagram!

Το αυτοκίνητο του Αργύρη Αγγέλου διέρρηξαν για ακόμα μια φορά, με τον ίδιο να ξεσπά μέσα από το  Instagram, μιας και του φαίνεται τουλάχιστον απίστευτο όλο αυτό που συμβαίνει. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει σε θέατρο, κινηματογράφο, αλλά και τηλεόραση.

Ο Αργύρης Αγγέλου έχει ενημερώσει πολλές φορές τους διαδικτυακούς του φίλους για το ότι του έχουν σπάσει το τζάμι από το αυτοκίνητο, με σκοπό να του κλέψουν πράγματα που τυχόν έχει αφήσει μέσα. Ο ηθοποιός είναι αρκετά ενεργός στα social media και σχεδόν καθημερινά δημοσιεύει διάφορα posts, τόσο από την επαγγελματική του ζωή, όσο και από τις δραστηριότητές του γενικώς.

Ανήμερα της Πρωτομαγιάς, ο Αργύρης Αγγέλου δημοσίευσε μια σχετική φωτογραφία σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τονίζοντας ότι ποτέ δεν έχει αντικείμενα μέσα στο αυτοκίνητό του και ότι όλο αυτό, που του σπάνε το αυτοκίνητο, συμβαίνει για έκτη συνεχόμενη φορά.

Μάλιστα, ο ίδιος έγραψε στην φωτογραφία του: «Ας τους πει κάποιος ότι δεν έχω τίποτα μέσα στο αμάξι. 6η φορά»

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved